Mennyire ciki ha valaki viszi magának az ebédet a
munkahelyre nem rendeli? Más is szeret "dobozolni"? Bento
boxot készíteni?
Figyelt kérdés
Szeretek "dobozolni" mindig előre elkészítem a reggelit, ebédet, esetleg gyümiket vágok össze. Így spórolni tudok magamnak. Csak azt látom rengetegen rendelnek.
Én szinte mindig dobozolok a férjemnek és magamnak is. Hétvégén, vasárnap eleve nagy adagot főzünk, abból lesz még hétfőre és keddre is, ahogy kijön. Aztán hét közepén megint főzünk, néha péntekre már nem marad, úgyhogy péntekre vmi nagyon egyszerűt szoktunk vinni, pl. bolti szilvásgombóc vagy ilyesmi, a péntek amúgy is rövid nap, csütörtökön meg idő sincs főzni, mivel csüt délután szoktuk intézni a heti nagybevásárlást. De egyébként reggelit, tízórait is otthonról viszünk, a férjem mindig szendvicset, gyümölcsöt, vmi kis csokit, én meg szendvicset vagy zabkását. Lényegesen olcsóbb, mint mindig rendelni. A munkahelyemen lehet menüzni, néha szoktunk azt is, ha pl. olyan étel van, amivel én otthon nem szeretek pepecselni, leves + főétel 900 Ft, szóval néha azért belefér. :)
2022. máj. 16. 12:53
22/32 anonim válasza:
A kutya nem nézi hogy mit viszel és miben. Egészségedre. Ha neked bevált, jó, kényelmes és praktikus minek más véleménye?
2022. máj. 16. 12:56
23/32 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki!
Inkább aranyos, cuki, és még egészséges is:)
Én itthon dolgozom már 20 éve, de ha elhelyezkednék, akkor itthon főznék, és abból vinnék. Mert egyszerűen azt szeretem, ahogy én készítem.
2022. máj. 16. 14:59
24/32 anonim válasza:
Nekem van olyan étel, amit úgy szeretek, ahogy én készítem, de van olyan is, aminek nem tudom, mi a titka, nem tudom elkészíteni úgy, ahogy szeretem, azt venni szoktam. Például a paradicsomos húsgombócból van több konzerves változat is, ami ízlik, én nem tudom úgy elkészíteni, próbáltam már, azokból megveszem a konzervet, és csak krumplit főzök ki mellé. A meggyszószos marhahús is nagy kedvencem, de nem tudom olyan jó puhára elkészíteni a marhahúst, azt is inkább veszem, ha van valamelyik kifőzdében.
2022. máj. 16. 15:06
25/32 anonim válasza:
Első munkahelyemen hajadonként én is bento boxban vittem az ételt, igaz, akkor még nem tudtam, hogy van neve :D
Ma már gyerekkel, családdal nem ilyen egyszerű, kezdődik a szezon a kertben, így bevallom, a hétre rendeltem menüt, 1750/leves+ kétféle főétel. Bő másfél adag, így egy-egy vacsorára is marad belőle.
Különben nem is értem, hogy többen miért csodálkoznak, hogy emelkedtek a menüárak is, az étterem is boltban veszi az alapanyagot, ahol hetente emelkednek az árak!
2022. máj. 16. 15:07
26/32 anonim válasza:
Nem ciki, mindenki úgy oldja meg, ahogy tudja.
Én általában a céges kajáldából szoktam ebédet venni, mert van főtt étel is, igaz nem mindig finom, de legalább főzni nem kell. Ha szeretnék főzni, akkor tuti otthonról vinnék én is, mert annak ellenére, hogy nem szeretek, szerintem jó érzékem van az ízekhez.:)
2022. máj. 16. 16:01
27/32 anonim válasza:
Ciki az sugallja hogy csóró vagy ne ezen spóroljunk már általában az alja visszi így a kaját
2022. máj. 18. 15:11
28/32 anonim válasza:
Hülyeség amit a 27 ír...
Trollkodás nettó.
2022. máj. 18. 15:24
29/32 anonim válasza:
Ez valóság nem trollkodás
2022. máj. 19. 14:42
30/32 anonim válasza:
Ja persze... Mert az a menő, ha a jóskapista kft kiszállítja a fokhagymás babfőzeléket maradékhúsból összegyúrt fasírttal, bóti szutyok műanyagdobozban... Az meg szerinted csóró és gáz, ha valaki visz magának egy guszta lazacfilét kapros mártással, rendes tiszta bentoboxban..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!