Mennyire ciki ha valaki viszi magának az ebédet a
munkahelyre nem rendeli? Más is szeret "dobozolni"? Bento
boxot készíteni?
Figyelt kérdés
Szeretek "dobozolni" mindig előre elkészítem a reggelit, ebédet, esetleg gyümiket vágok össze. Így spórolni tudok magamnak. Csak azt látom rengetegen rendelnek.
Igen mindig szépen elrendezem azt amit viszek. Cuki dobozaim is vannak :D
Olcsóbban jövök, mintha rendelnék így 500ft alatt van az ebédem amiben benne van a gyümölcs, sok zöldség is.
Ma pl répás fasirt, vegyes saláta édes burgonyával. Mellé eper.
Őszintén sajnálok sokat kiadni egy ebédre ami lehet nem is ízlik majd. Itt a legolcsóbb menüs is 1450 körül van
2022. máj. 16. 11:19
12/32 anonim válasza:
#11: nálunk is durván elmentek az árak, egy húsétel 1590... Menüben meg legtöbbször valami tésztaféleség van a leves mellé... Kb. ennyiért, amit te is írsz.
A hétvégi maradék eleve megoldja 2 napra a köv. heti ebédet - eleve úgy főzök, hogy maradjon.
De tényleg nem olyan nagy fáradság összekészíteni másnapra valami salátát, és kisütni hozzá csirkecsíkokat, vagy fasírtgombócot, ilyesmit... És akkor tényleg olyan, amit szeretsz. :)
2022. máj. 16. 11:33
13/32 anonim válasza:
Ismerősöm mesélte, hogy náluk - jellemzően a fiatalabb alkalmazottak - rendszeresen rendelik a kaját. Műanyag doboz, műanyag evőeszköz. (Mert nem fognak se mosogatni, se főzni...) Mellé az üdítő. Aztán sír a szájuk, hogy nem elég a fizetésük.
2022. máj. 16. 11:52
14/32 anonim válasza:
#13: na igen... ez az, amit soha nem tudok megérteni... Pedig eskü, nem irigység... Felőlem mindenki arra szórja el a keresetét, amire akarja...
De mikor fiatal kolléganők Starbucks-os kávéval billegnek be reggel (holott az irodában van ingyen kávé, jó minőségű!!!) - ugyanakkor meg sírnak-rínak, hogy semmire nem elég a fizetésük....
És nem látják az összefüggést. :-D
2022. máj. 16. 11:55
15/32 anonim válasza:
Azért ha lehetne egészséges kaját is venni vagy rendelni, akkor a legpraktikusabb módja lenne az alvás- és időhiány enyhítésének. És nem, nem feltétlen érzi meg az ember hó végén, inkább az impulzusvásárlásokat. Saját tapasztalat.
2022. máj. 16. 12:10
16/32 anonim válasza:
En is otthonról viszem az ebédemet, legalább igy tudom,hogy mit eszek,mi van abban az ebédben.Nem találom cikinek inkább praktikusnak.
2022. máj. 16. 12:12
17/32 anonim válasza:
Az a baj, hogy ma már az élelmiszerárak is szaladnak felfelé. Én kapok SZÉP kártyára pénzt, arról vásárolok, ha ebédet veszek, de főzni sem mindig olcsóbb, ha nem farháton akarok élni. 400 Ft körül van 2 DARAB barack, most vettem hétvégén. Ami le van értékelve akciósra, annak meg a fele rossz. Vettem olyan akciós almát, aminek semmi íze.
2022. máj. 16. 12:17
18/32 Shaddark válasza:
Nálunk mindenki dobozban hoz hét elején, hét közepén / végén pedig rendel mert elfogyott a hétvégén főzött :)
2022. máj. 16. 12:22
19/32 anonim válasza:
#9: Jó, hát ennyit én is megtaláltam, azt hittem van valami "trükk" benne
2022. máj. 16. 12:34
20/32 anonim válasza:
Szerintem semmi ciki nincs benne. Az otthon készített étel általában finomabb is, mint az ilyen rendelős kaják.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!