Munkahelyen nem szokás politikáról beszélni?
Figyelt kérdés
Budapesti multis környezetben dolgoztam mindig, de megfigyeltem, hogy így munkatársakkal sosem kerül szóba a politika. A magánéletéről, sportról meg ilyen lazább témákról mindenki órákat tud mesélni, de a világnézetét megtartja magának. Lehet is, hogy ez jól van így, mert megosztottságot okozna és rontaná az együttműkődést, viszont ez is része az életnek és mindenkit érint, nem lehet úgy tenni, mintha nem befolyásolna semmit.2022. máj. 13. 09:05
21/21 anonim válasza:
Pár hónapja vagyok pénzügyön, előtte sose dolgoztam irodában, de nagyon elegem van, mert a kollégák O1G hívők, ráadásul abból az idegesítő kategóriából. Én se vagyok oda fideszért, de nekem nem ér annyit a szidásuk, hogy a munkám rovására menjen. Szerintem ezeket a dolgokat nagyon nem a munkahelyen kéne megbeszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!