Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahelyen nem szokás politik...

Munkahelyen nem szokás politikáról beszélni?

Figyelt kérdés
Budapesti multis környezetben dolgoztam mindig, de megfigyeltem, hogy így munkatársakkal sosem kerül szóba a politika. A magánéletéről, sportról meg ilyen lazább témákról mindenki órákat tud mesélni, de a világnézetét megtartja magának. Lehet is, hogy ez jól van így, mert megosztottságot okozna és rontaná az együttműkődést, viszont ez is része az életnek és mindenkit érint, nem lehet úgy tenni, mintha nem befolyásolna semmit.

2022. máj. 13. 09:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
57%

Nagyobb társaságban általában a faék egyszerűék jönnek elő a politikával, akik még nem igazán vették észre, hogy az emberek különböznek.

Legalább az ilyenekről tudom, hogy köszönésen kívül mást nem nagyon hall majd tőlem.

2022. máj. 13. 11:02
 12/21 anonim ***** válasza:
68%
8: Tudom, meg sem próbálom. :D
2022. máj. 13. 11:31
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

8: szerintem ott pont mindegy, és nincs szabályozva, tiltva.

Inkább magasabb szinten nem szerencsés ilyenről beszélni.

2022. máj. 13. 11:34
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
11: Az a faék, aki nem tudja elképzelni, hogy lehet értelmesen beszélgetni politikáról is. Nincs abban semmi rossz, ha valakik politikáról beszélgetnek. És nem is kell egyetérteni vagy ugyanazt gondolni.
2022. máj. 13. 11:35
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
13: Minél alacsonyabban fizetett egy munkakör, annál inkább szokás a másik zsebében turkálni. És ha valakik, akkor a munkásosztálybeliek aztán képesek szó szerint ölre menni egymással a politika miatt.
2022. máj. 13. 11:47
 16/21 anonim ***** válasza:
15: De a kérdés arról szólt, hogy miért nem lehet beszélni róla.
2022. máj. 13. 11:50
 17/21 anonim ***** válasza:
87%

14: Magyarországon elég egy idióta és ennek vége. Nyugaton dolgoztam pár cégnél, és ilyesmi nem volt kikötve soha. Valamint ha nem értettünk egyet akkor sem volt öri hari meg másik felmenőinek alázása, és társai.

Jön egy fideszes, aztán nyomja az igét, meg k anyázik ha nem értesz vele egyet és társai. Melóban meg elkezd keresztbe tenni, meg szervezkedik ellened a háttérben, meg ki akar rúgatni. Már 3 x is megáldott az isten ilyen kollégával. Nem rég óta megnyertem a 4 -ik -et.

2022. máj. 13. 11:54
 18/21 anonim ***** válasza:
16: De azt úgy is lehet érteni, hogy miért nem ajánlott. :)
2022. máj. 13. 12:06
 19/21 anonim ***** válasza:
53%
A multiknál általàban ezek mind meg vannak határozva, ha eddig csak ilyen helyeken dolgoztàl, akkor tudnod kellene.
2022. máj. 13. 12:07
 20/21 anonim ***** válasza:
70%

Én dolgoztam közszférában nagyon sokáig, simán ment a fidesz szidása kb a dolgozók 90 %-a irányából .

Kb fél éve váltottam, pénzügyi területen vagyok, itt is gyűlölik a fideszt. Nem politizálunk sose napi szinten, pár havonta 1x mondjuk hogy menjenek a f@szba és ennyi 😃

2022. máj. 13. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!