Munkahelyen nem szokás politikáról beszélni?
Nagyobb társaságban általában a faék egyszerűék jönnek elő a politikával, akik még nem igazán vették észre, hogy az emberek különböznek.
Legalább az ilyenekről tudom, hogy köszönésen kívül mást nem nagyon hall majd tőlem.
8: szerintem ott pont mindegy, és nincs szabályozva, tiltva.
Inkább magasabb szinten nem szerencsés ilyenről beszélni.
14: Magyarországon elég egy idióta és ennek vége. Nyugaton dolgoztam pár cégnél, és ilyesmi nem volt kikötve soha. Valamint ha nem értettünk egyet akkor sem volt öri hari meg másik felmenőinek alázása, és társai.
Jön egy fideszes, aztán nyomja az igét, meg k anyázik ha nem értesz vele egyet és társai. Melóban meg elkezd keresztbe tenni, meg szervezkedik ellened a háttérben, meg ki akar rúgatni. Már 3 x is megáldott az isten ilyen kollégával. Nem rég óta megnyertem a 4 -ik -et.
Én dolgoztam közszférában nagyon sokáig, simán ment a fidesz szidása kb a dolgozók 90 %-a irányából .
Kb fél éve váltottam, pénzügyi területen vagyok, itt is gyűlölik a fideszt. Nem politizálunk sose napi szinten, pár havonta 1x mondjuk hogy menjenek a f@szba és ennyi 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!