Szokás saját szereszámmal dolgozni munkahelyen?
Autóvillamossági szerelő vagyok, főallásban alkalmazott de néha elvállalok egy-egy melót otthol is. Az évek alatt sok profi szerszámot és szoftvert vásároltam, aminek az összértéke több mint 3millió ft.
Nemrég a munkahelyen volt egy problémásabb autó, aminek a diagnosztizálásához nem volt megfelelő eszköz, így aznap elhoztam otthonról a sajátom.
Ezt látva a főnök megkért, hogy hagyjam a műhelyben a cuccaim, mert azokkal hatékonyabban lehet dolgozni mint a sajátjával.
Mondtam, hogy szó sem lehet róla, ez is csak egyszeri eset volt, mert nem azért költöttem rájuk egy vagyont, hogy más húzzon hasznot belőle.
Erre megsértődött és fösvnény f@sznak nevezett.
- Főnök! Ha ad 3 millió forintot akkor behozom a szerszámaimat.
- Lista! Nem adok a szerszámokért annyit.
- Fösvény f.asz vagy Főnök.
Remélem ez csak egy gyenge vicc volt. Ha igaz, akkor ideje új munkahely után nézni...
Vagy ennyi erővel akár indíthatnál vállalkozást is, alapfelszerelésed már megvan hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!