Nem ciki és nem is néz ki tipikus uzsonna táskának sem.Olyan mint egy hétköznapi táska.
2022. máj. 12. 14:18
3/10 anonim válasza:
Nekem is van, teljesen atlagos kinezetu,nem barbi mintas. Sose bamultak meg miatta. Amugy meg nagyon hasznos. Csak ajanlani tudom
2022. máj. 12. 14:36
4/10 anonim válasza:
Hát én biztos nem hurcolnám a kezemben, nem azért, mert ciki, hanem mert macera, vinnék akkora táskát, amibe ez is belefér.
2022. máj. 12. 15:25
5/10 anonim válasza:
Nálunk ilyennel jártak a kollégák. Én meg egy még ennél is nagyobbal, mert nem akartam használni a közös undorító hűtőt. Na azt azért már megnézték, de sehol se érdekelt.
2022. máj. 12. 15:30
6/10 anonim válasza:
Tömegközlekedek, sokan visznek magukkal valami kajás tasit.
Mondjuk ez eléggé túlárazottnak tűnik.
Plusz szerintem egyszerűbb és praktikusabb simán berakni a táskába a többi holmival együtt, és nem kézben hurcolni, de cikinek egyáltalán nem mondanám.
2022. máj. 12. 16:44
7/10 A kérdező kommentje:
Nem fér a táskámba mert ilyen pici hátizsákom van pénztárca + iratok kb elfér meg esetleg egy fél literes viz és ennyi.
2022. máj. 12. 19:47
8/10 anonim válasza:
Nagyobb táska? :D
2022. máj. 13. 06:43
9/10 anonim válasza:
Ha a meleg miatt aggodsz, nezzel hutotaskasat, multkor lattam valamelyik boltban, kb az is ilyen kisebb taska meretu volt (viszonyitaskepp kb 3-4 doboz sor belefer), de biztos leteznek kulonbozo meretek. Jol nezett ki, kb mint egy sima kis taska, nem ez a muanyaglada, hanem kivul textil.
2022. máj. 13. 08:20
10/10 anonim válasza:
Jól néz ki, csak annyi lehet a hátránya, hogy a dobozok oldalvást helyezkednek el benne, így ha olyasmi viszel, akkor kifolyhat.
Bár nem muszáj használni a dobozokat, csomagolhatod a kaját folpackba vagy alufóliába is. Csak a jégakkut ne felejtsd ki belőle.
Amúgy meg de, az emberek nagyon is bámulnak, épp ezért ciki a banyatank sajnos, pedig az is milyen praktikus.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!