Olvasás? Ciki, vagy valami más a baj? Naponta 1-1 órát ingázok, tömegközlekedéssel, de a legtöbb utas bambul, stresszel;nemhogy olvasna valamit. Pedig vannak diákok is a buszon, nem csak melósok.
Ezt én is észrevettem, innen rengetegen ingáznak. A diákok ritkábban olvasnak, de ők általában nem is bennek be teljesen.
Szerintme az egyik oka az, hogy ha általánosítunk, akkor azt mondhatjuk, hogy a tanultabb, diplomásabb rétegnek van annyi pénze, hogy autóval járjon dolgozni. Mert ugye, ha valaki megteheti, sokszor fel sem merül benne, hogy miért ne tenné meg. És ugye általában ők olvasnak. Mármint a tanultabbak.
Én távolságival (is) járok, nah ott aztán... Volt, hogy pár c típusú állampolgár belém is kötött és elkezdett ordibálni rám, mert olvastam a buszon. :D
Én általában angolul szoktam olvasni, találtam egy nagyon jó kis webáruházat, ahonnan ingyen kiszállítják az angol könyveket és nagyon jók az áraik is, szóval pár havonta általában meg tudok engedni magamnak pár új kötetet.
Mondjuk én nem csak buszon olvasok, hanem egyszerűen bárhol, bármikor. Legalább nem unatkozok és nem vész el az életemből az a pár óra naponta.
Én is rengeteget olvasok, de sajnos már nem mindig fér be a táskámba a könyvem. Akkor telefonon szoktam olvasni, amire sokan nem gondolnak.
Érettségi + szakmunkás végzettségű 22/L :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!