Napi kb. 2,5 óra ingázás soknak számít? Nektek fárasztó lenne hosszútávon?
Napi kb. 1.5 órát ingázok már pár éve. Volt mikor jóval több volt covid idején, volt 2.5 óra is.
Szerintem szörnyű. Fárasztó, megterhelő...
Bele se merek gondolni, hogy évek alatt mennyi idő ment el ezzel.
Odavissza 2,5 ora miert lenne rossz?
Nekem is kb ennyi
Inkább a sok átszállás a fárasztóbb mint az időtartama.
Évekig amíg egyetemre jártam napi 4-5 órát ingáztam.
Szinte vonaton éltem az életem.
Vonaton ettem, ott tanultam, teljesen idegenek segítettek deriválni, barátnőmet ott ismertem meg, ott akartak először letartóztatni amikor gally részegen végighánytam 3 kocsit.
Sosem hittem volna, hogy a Laplace transzformáció párkapcsolathoz tud vezetni.
4 éves képzést sikerült 6 alatt megcsinálni, még egyszer nem vállalnám be.
Én Budapesten belül ingaztam 16 évig (!!?) napi 2,5 órát. Akkor valahogy nem éreztem farasztonak, meg imádtam is a munkámat.
De aztán lett egy gyerekem, és kénytelen voltam váltani, mert sehogy se tudtuk volna évekig megoldani, hogy én 10-11 órákat távol legyek.
Mostmár önálló a kamasz, de én egyre kényelmesebb lettem, pár évente váltottam, egyre közelebb a lakáshoz...
Most 15 percre van a munkahelyem.
Hívnak vissza arra a környékre ahova 2,5 órát ingaztam, magasabb beosztás es jóval több pénz... Sokat hezitaltam, de végül nemet mondtam.
Már nem érdekel annyira a pénz. A nyugalom és béke fontosabb lett. Na meg a kényelem. Egy álom, hogy 15 perc alatt beerek reggel.
Jó pár évig ingáztam hasonló módon.
Annyira megutáltam, hogy közelebb költöztem és már nem vállalnám be.
Most olyan helyen dolgozom ahol gyalog beérek és még egy pékség is van útközben.
15 perc alatt beérek, 20 ha megállok egy kis pogácsáért.
Igen elég fárasztó és időpazarló dolog ez. Mi 16 éve lakunk Budapest külvárosában, oda-vissza napi 2 óra az út (van amikor több is, de azt hagyjuk most...) Hétfőtől péntekig tartó munkám van, tehát 5 nap kell ezt megtennem.
Egy héten ez 10 óra plusz,
egy hónapban 40 óra (ez pont egyenlő egy munkahéttel),
egy évben 480 óra (ami 20 naptári nap, 480/24=20)
16 év alatt ez 7680 óra (320 nap, ez 10,6 hónap)
Ezt az időt senkise fogja visszaadni. Döntsd el ér-e neked ennyit ez a munkahely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!