Gyári munkára tényleg nem lehet alapozni hosszútávon annak ellenére sem, hogy vannak akik már több évtizede ott dolgoznak? Illetve hogy merjen az ember így hitelt felvenni bármire is?
Figyelt kérdés
Én akkor se mernék hitelt felvenni lakásra mondjuk, ha tuti munkahelynek érezném a sajátomat. Nem nagy rizikó?2020. okt. 22. 16:36
1/10 anonim válasza:
Egyik kedves barátnőm 21 éve dolgozik gyárban. 15 évvel ezelőtt felvett lakáshitelt, azóta ki is fizette. Van egy szép háza.
2/10 anonim válasza:
A gyári munkák elég stabilak, feltéve, ha rendesen végzi az illető a munkáját és bírja is.
3/10 anonim válasza:
A hitel mindig rizikó. Ha jön egy betegség, váratlan nagy kiadás, akkor szivacs stabil munkahelytől független. Ugyanakkor 0 tőkével, hitel nélkül átlagos fizetéssel talán 60 éves korodra össze tudsz spórolni egy lakásra.
4/10 anonim válasza:
Én cipőgyárban dolgozom, akkor mondható stabilnak, ha nagyon jól megtanulsz nehéz műveleteket. Ha csak vagy, hogy ne legyél otthon, akkor kiszelektálnak idővel, vesznek fel helyetted olyat, aki után kapnak támogatást, de sokan maguktól mennek el. Összeszámolni sem tudnám, hogy az elmúlt években mennyi új munkatársat kaptam.
5/10 anonim válasza:
Kérdés, ha egy lakás kerül mondjuk 50 millióba, hogy veszel fel rá lakáshitelt? Egyrészt nem tudom ekkor mennyi az önrész, másrészt a havi törlesztő nem jönne ki egy gyári fizetésből- szerintem. Azért kérdezem mert tényleg érdekel, ugyan nem gyárban dolgozok, megkockáztatom hogy jobban is keresek (nem írom le mennyit mert az mindegy), de én pl nem látok esélyt egyhamar saját ingatlanra :/
6/10 anonim válasza:
Úgy, hogy nem 50 milliós ingatlant veszel.
7/10 anonim válasza:
De ha 50 millió alatt nem kapsz lakást? Lagalábbis itt a Budapesti agglomerációban, Budaörs, Törökbálint, Biatorbágy..
8/10 anonim válasza:
Miért ne lehetne?
Operátor szinten sem a jó munkaerőt rúgják ki, hanem az alja embereket rostálják, cserélik. Ne tartozz oda és kész
9/10 anonim válasza:
Lehet nem az egész ország három legdrágább településén kéne házról álmodozni.;)
10/10 anonim válasza:
Ne 400 milliós házat akarj a II. kerben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!