Miből lehet észrevenni ha nem terveznek velünk hosszútávon egy munkahelyen?
"Egyre kevesebb munkat biznak rad. A nehezeket folyamatosakat atosztjàk masra."
Nem feltétlenül kevés munkát adnak ilyen esetben, lehet hogy épp ellenkezőleg minden vackot veled csináltatnak meg, hogy egy idő után megund, és megírd a felmondást.
Igen,azt nem értem miért várják,hogy a munkás lépjen.
Rám inkább könnyű munkákat sóznak,így sokszor fölöslegesnek érzem magam.Több mindent is csinálhatnék ha a főnöknő hajlana rá, nem korlátozna le,de ő a főnök. Néha az az érzésem szabadulni akar tőlem csak nem tudom azért mert nem akarja,hogy ott dolgozzak vagy azért mert nem indul az újonnan nyitott üzlet és faragna a költségvetésen.Az is lehet csak paranoia ez a részemről.De sokszor lekicsinyitve érzem magam és néha mintha szándékosan bár nem annyira látványosan hülyének ejt ki pl.helytelen választ ad a kerdesemre3vagy téves infót. Pedig jó a memóriája, helyén van az esze.De az is lehet csak ideges mert nincs nagyon munkánk és mivel velem dolgozik én vagyok kéznél. Tegnap viszont rendelt ebédet kettőnknek akkor volt jobban munka és boldog volt emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!