Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Holnap írnám alá a munkaszerző...

Holnap írnám alá a munkaszerződést, de be kell feküdnöm a pszichiátriai osztályra, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy szuper munkalehetőséget ajánlottak fel azonnali kezdéssel, a szerződésem május 1-től szól, holnap lenne az aláírás, de már 2 hete dolgozom.

Nincs próbaidő, rögtön.

Viszont sajnos ezzel párhuzamosan történt, hogy mentálisan összeomlottam, 4, egymástól független orvost/pszichológust kérdeztem meg, mindegyik azt mondja, hogy be kell feküdjek minimum egy hónapra, máskülönben nem fogok meggyógyulni.

A munkát szívesen ott hagyom, így nincs értelme csinálnom, lehet utána sem leszek képes, és a pozíció nem éri meg az egészségem kockáztatását. Mit tehetek? Ilyenkor van valami megoldás? Egyáltalán hogy lehet ezt visszamondani?

Vagy van erre lehetőség?

2022. máj. 1. 10:30
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Rendkivuli felmondassal elhetsz, ha mar voltal olyan ovatlan h. probaido nelkuli allasajanlatot fogadtal el.
2022. máj. 1. 10:38
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha simán otthagyod a munkát, tehát azt nem bánod... Akkor nincs mit tenned, mint közölni, hogy bocsánat, de mégsem tudom aláírni a szerződést, mert nem fogok tudni ott dolgozni. Ennyi.
2022. máj. 1. 10:38
 3/9 anonim ***** válasza:
96%
Mivel 2 hete feketén dolgozol, ezért nincs nagyon min aggódni, a munkáltató is annyira sáros, mint te. Szóval fogod magad, reggel betelefonálsz, hogy bocsi, lebetegedtem, nem írom alá. Max. morcosak lesznek, hogy ennyi ideje kamuzol, de nem lesz semmi következménye
2022. máj. 1. 10:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen nem írod alá a szerződést, szólsz nekik, hogy közbejött egy bettegség\családi ok és nem tudsz dolgozni.
2022. máj. 1. 10:53
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kis eséllyel elfogadják, hogy kórházba kell menned és később kezdesz. Szerintem egy kérdést megér. Te írtad, hogy szuper meló, ilyeneket nem szabad elengedni, főleg ha mentális gondjaid vannak. Egy jó munkahely nagyon sokat tud segíteni. Én tavaly lettem beteg, elvesztettem a munkámat, rengeteget szorongtam, egész nap itthon voltam. Végül jelentkeztem egy 3 hónapra szóló melóra (majd meglátjuk, hogy megy stílussal) és rengeteget segített, végül sikerült ott maradnom, most már kezelésre sem járok és gyógyszert sem kell szednem.
2022. máj. 1. 11:34
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem írtál alá semmit akkor mondod nekik hogy bocs nem jöttek össze a dolgok és nem tudod vállalni.

De érdemes rákérdezni hogy mennyire gáz az hogy egy hónapig táppénzen lennél,lehet hogy nekik így is jó lenne.Mondjuk próbàld nem részletezni miért,nem hangzik bíztatóan ahogy leírtad

2022. máj. 1. 15:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Elmondod neki h megse tudsz, mert kozbejott xy…
2022. máj. 1. 18:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Mind a négy egy hulladék volt valószínűleg.

Nincs olyan, hogy pszichiátriára nem fekszel be, nem gyógyúlsz meg a mentális betegségből. Főleg a tény miatt, hogy a pszichiátrián nem gyógyítanak semmit sem, főleg nem mentális betegséget, valamint, hogy csak te gyógyíthatod ki mentális betegségből.

De ha vannak kétségeid, írd meg nekem mi a baj.

2022. máj. 1. 22:01
 9/9 A kérdező kommentje:

Azzal egyetértek, hogy nekem is hozzá kell járulnom a gyógyuláshoz,de az én "betegségem" már nagyon durva.

Hiába van akaraterőm, a testem tiltakozik: remegek, nem alszom erős altatókkal sem, hányok, lefogytam a stressztől 8 kilót, és teljesen kezdek kiszakadni a valóságból.

Akárhogy teszek ellene, nem múlnak a tünetek, ehhez kell sajnos gyógyszeres kezelés, mert már az ágyból sem tudok kikelni.

Köszönöm mindenkinek a választ, holnap beszélek személyesen a főnökkel.

2022. máj. 1. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!