Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit gondol a társadalom...

Mit gondol a társadalom arról,ha egy (vagy több esetleg) értelmi fogyatékos vagy mozgás sérült dolgozik egészséges emberek között?

Figyelt kérdés
Mivel általában az életben valamennyire meg kell felelni a társadalmi elvárásoknak is ezért érdekel.Bocsájthatnak el valakit mert beteg?Én pl súlyos figyelem és koncentrációs zavarban szenvedek,ügyetlen kezű vagyok,emiatt gyakran volt konfliktusom kollégákkal.Nem nagyon toleránsak az emberek,megaláztak fizikailag és szavakkal is,valamint meg is ütöttek(nem vicc).
2022. ápr. 26. 21:30
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
De ha szende az sem ad okot a szemétkedésre.Vagy talán rendjén lenne hogy az utcán,munkahelyen,erdőben,parkban vagy bárhol a félénkebb nőket megerőszakolná mindenki és a félénkebb férfiaktól meg elvennék a holmijukat vagy megvernéjék őket????Hol élsz te???
2022. ápr. 26. 22:45
 22/23 A kérdező kommentje:
A háztartást sem jól vezetem kimosom a tiszta ruhát,nem tudom mit kell kimosni,vasalni,szekrénybe rakom a koszos ruhát társam lehet hogy el is fog hagyni ez miatt és magamra maradok.De akkor meg így jártam.
2022. ápr. 26. 22:54
 23/23 anonim ***** válasza:

Rólam pár szót hogy nehogy nekem ugroljanak:

Én Ectrodactyly (köznyelven:hasított kézzel) születtem,meg szájhasadékkal élek.

De viszont,sokszor tapasztalom hogy példaként:

-kis tökmagként,14 évesen bementem kisebb boltba budapesten,és csak annyi volt a bűnöm hogy csak bele néztem a újságba -mint mindenki más- és kedves eladó vagy nem tudom kicsoda a pult mögül ordibál,és hátra néztem és elkezdett alpári módon beszélni -csak azért mert bele néztem a újságba,de nem tettem semmit különöset vele-.

-főleg egészséges emberek halálomat,vagy azon csúfolodnak hogy milyen "beteg" vagyok,és van amikor eldurran a agyam és jól meg "dicsérem" hogy milyen "jófej".

Ez van,egészséges emberek szeretik a fogyatékkal élőkkel g...izkedni,de ha felállnak nekik,akkor meg még a gyerek a hibás..

Ui:Én tudom hogy mikor és miért b..nak le,de viszont ha valaki egy utolsó érzéktetlen paraszt és tényleg csak azért is csináljuk a fesztivált,akkor ne csodálkozzanak a emberek hogy néhány fogyatékkal élő utálatos.

2022. máj. 5. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!