Mit gondol a társadalom arról,ha egy (vagy több esetleg) értelmi fogyatékos vagy mozgás sérült dolgozik egészséges emberek között?
Rólam pár szót hogy nehogy nekem ugroljanak:
Én Ectrodactyly (köznyelven:hasított kézzel) születtem,meg szájhasadékkal élek.
De viszont,sokszor tapasztalom hogy példaként:
-kis tökmagként,14 évesen bementem kisebb boltba budapesten,és csak annyi volt a bűnöm hogy csak bele néztem a újságba -mint mindenki más- és kedves eladó vagy nem tudom kicsoda a pult mögül ordibál,és hátra néztem és elkezdett alpári módon beszélni -csak azért mert bele néztem a újságba,de nem tettem semmit különöset vele-.
-főleg egészséges emberek halálomat,vagy azon csúfolodnak hogy milyen "beteg" vagyok,és van amikor eldurran a agyam és jól meg "dicsérem" hogy milyen "jófej".
Ez van,egészséges emberek szeretik a fogyatékkal élőkkel g...izkedni,de ha felállnak nekik,akkor meg még a gyerek a hibás..
Ui:Én tudom hogy mikor és miért b..nak le,de viszont ha valaki egy utolsó érzéktetlen paraszt és tényleg csak azért is csináljuk a fesztivált,akkor ne csodálkozzanak a emberek hogy néhány fogyatékkal élő utálatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!