Halláskárosultként rosszul tettem, hogy olyan társkereső oldalakra regisztráltam fel magam, ahol főleg egészséges emberek vannak?
Nem az oldaltól függ, egyetértek az elsővel.
A "hozzád hasonló" emberek között is belefuthatsz olyanba,akinek a hallókészülék nem fér bele, meg az egészségesek között is akad olyan, akit pont nem érdekel és simán egymásra találtok.
Ne stresszelj ezen, és ne vedd magadra, ha valaki egy egyenes f***sz, és emiatt inkább nem is kezdeményez.
Sok sikert!!
Hallássérült vagyok, készülékem van, és én sem ismerem a jelnyelvet. Kérdező férfi vagy nő vagy?
44 N
Nem gondolnám, hogy bármiben is különböznél a többi embertől. Bár tudom, hogy ez fogyatékosságnak számít jogilag, az én szememben nem az. Ugyanolyan teljes értékű ember vagy, mint az akinek magas vérnyomása, derékfájása vagy éppen lúdtalpa van.
Mindenkinek van valamilyen "defektje", kinek ez, kinek az. Ha valaki igazán meg akar ismerni, mindegy neki, hogy halláskárosult vagy-e vagy sem. Aki pedig nem akar, az akkor sem akar, ha te vagy az egészséges élet mintapéldánya.
Barátomnak is az van, és engem ez egyáltalán nem zavar.
Jelnyelvet nem ismerjük, de ha néha nincs betéve neki, akkor is egyszerű mozdulatokkal megértjük egymást.
(mindig használja, csak pl. reggel nem egyből teszi be)
18L
Van azóta matchod?
Beszéltél már valakivel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!