Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahelyen 8 órás állómunkát...

Munkahelyen 8 órás állómunkát végzek 30 perc szünettel, fájnak a lábaim, mit tegyek? Mire haza érek leszakadnak a lábaim, tud valami praktikát, azon kivül hogy leszámolok vagy leülök?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 26. 20:02
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%
En sokaig kereskedelembe dolgoztam napi 12ora allas..szerettem…nyilvan volt, hogy brutal ki voltak a labaim mondjuk 3teli nap utan..de most 1eve irodai ulo munkat vegzek es en meg ezt nem birom. Ugy, hogy jarok edzeni mellette…de igen, ha nem birod valts mert teljesen ki fog kesziteni
2022. ápr. 26. 22:59
 12/18 anonim ***** válasza:
73%
Egy jó talpbetét sokat számít. Nekem segített.
2022. ápr. 26. 23:15
 13/18 anonim ***** válasza:

Én 12 órában állómunkáztam 3 évig mint webshop boltbn értékesítő

Kompressziós harisnya mentett meg meg az esti comb vádli masszázs

2022. ápr. 27. 22:51
 14/18 anonim ***** válasza:
Mondj fel.
2022. ápr. 28. 06:29
 15/18 anonim ***** válasza:
Tanulóként a vendéglátást választottam. 4 nap tanulás, 1 nap kabinet, 5 nap munka. 40 órát dolgoztam én is a gyakorlati helyen, mint tanuló. Térdeim kikészültek, föleg a jobbos. Minden lépés egy kín volt, mintha az inakat tépdesnék a térdemböl kifele. Amint végeztem, nem kaptam szerzödést. Pár hónap alatt megszünt a panaszom. Bolti eladó tanfolyamon a boltban a talpaim készültek ki, pedig ott nem 8 órát dolgoztunk végig. Első normális munkahelyen a szerződés lejártakor a bokám fingott ki, egy hónap után már normálisan mozgott a bokám.
2022. ápr. 28. 06:50
 16/18 anonim ***** válasza:
45%

Én otthagytam. 8 órát egy állat nem bír, nem hogy ember.

Nekem a derekam kikészült teljesen, muszáj volt leülnöm. Valaki megszokja valaki nem, én nem tudtam.

Ha ennyire nem bírod akkor keress más állást.

2022. ápr. 28. 08:11
 17/18 anonim ***** válasza:
47%
16# a fél ország állómunkát végez napi 8 órában. Érdekes elég sokan bírják még 50-60 évesen is kivéve ha gyakorisok és huszonévesek.
2022. ápr. 28. 09:03
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
#17 azért ne általánosits. Huszonéves vagyok. Minden mozgásszervi problémán a munkahelyi problémás dolgozókból indult ki. Amint megszűnt a probléma (nem találkoztam az adott személlyel), onnantól kezdve elmúltak a gondjaim. Lett volna egy munkahely, ahol imádtam dolgozni, de ahol laktam mennem kellett, albérlet brutál áron volt egy fizetésre, igy hazajöttem a szülökhöz. Alkalmi munkáim vannak jelenleg, de ugyanugy beszállok a kiadásokba, ugyanúgy takaritok. Rutin kérdése, hogy megszoksz vagy megszöksz.
2022. ápr. 28. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!