Munkahelyen 8 órás állómunkát végzek 30 perc szünettel, fájnak a lábaim, mit tegyek? Mire haza érek leszakadnak a lábaim, tud valami praktikát, azon kivül hogy leszámolok vagy leülök?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 26. 20:02
3/18 anonim válasza:
Nekem is volt nem is egy ilyen munkám, bármit csináltam egy kínlódás volt már a lábfájás, azt hittem hozzá szokok de soha nem sikerült...4 év után sem valahol.
Másik munkahelyet kell keresni szerintem ha tudsz. 29f
4/18 anonim válasza:
En megszoktam de kb 4 hònap kellett hozzà.
5/18 anonim válasza:
Praktikat nemtudok a muszàj nagy ur aztan ennyi.
6/18 anonim válasza:
Forró lábfürdő (lavórba lábáztatás). talpmasszázs és Flector por ha nagyon erősen fáj.
7/18 anonim válasza:
Talan butasag, mert nem vagyok ott, de nem tudsz allas kozben labat mozditani, egyensulyt hol ide, hol oda helyezni?
8/18 anonim válasza:
volt melóhelyen a kollégák a magnézium tablettát ették mint a cukrot, és elvileg segített nekik. Én nem tudtam megszokni, így kerestem másik helyet.
9/18 anonim válasza:
Sajnos nem egyforma az állóképessége az embereknek. Ha ennyire nem bírod, meg kellene próbálni másik helyet keresni. ( 8 óra állás kegyetlen!)
10/18 A kérdező kommentje:
7-es de tudok.
2022. ápr. 26. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!