Szülésznő diplomával, családosként, hova -merre?
Se-ETK-n végeztem, diplomás szülésznőként. 3 évet dolgoztam benne, szeretem, imádom, de időközben megszülettek a gyermekeim és már nem tudom vállalni a 12 órás műszakokat (pláne, hogy a férjem katona (rengeteg elvezénylés). De lassan visszakell mennem dolgozni, sajnos nem tudtam megegyezni, hogy terhes ambulancián, vagy nőgyógyászati rendelőben legyek (kihalásos alapon működik). Az osztályon pedig 6.00tól 18.00ig vagy 18.00tól 06.00-ig van műszak - ami nem gond, ha itthon van a férjem, de ha nincs itthon lehetetlen megoldanom. A kérdésem az lenne, még hova fogadják el a szülésznő (BSC) diplomát vajon? A sebészeti osztály átvenne - de ott szintén ez a szitu. Nem tudom mennyi átfedés lenne - idősotthonban, vagy orvosirnokként. Hisz a diplomás ápoló képzéssel mentünk együtt - csak 1-2 tantárgyban tért el a tanmenet, gyakorlaton pedig minden osztályon voltunk mi is.
Köszönöm a válaszokat, hátha valaki jár hasonló cipőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!