3 műszakot megéri vállalni a plusz pénz miatt, vagy embertelen?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 22. 19:03
11/12 anonim válasza:
7 ezt az összeszerelőüzem hazugságot jó lenne ha elfelejtenétek. Nálunk az egyik legösszetettebb és legkomplexebb (világ top10-ben benne vagyunk)és leginnovatívabb az ipar. Persze vannak összeszerelőüzemek is, de nem igaz, hogy ne lenne kiválóan fejlett a magyar gazdaság. Persze értem én, utálni kell az ország vezetését, akármennyire is csinálnak jó dolgokat. Sok helyen, ahol van magas hozzáadott érték, már nyugati bérekhez közel vagyunk. Hiába maas az infláció, rekord összegeket költenek az emberek folyamatosan. Nem érkezett még meg az igazi válság
12/12 anonim válasza:
Én nem csinálnám, egyszer elmentem egy gyárba, 1 hétig se bírtam és felmondtam. Egyből éjszakás műszakkal kellett kezdenem, ráadásul a fizetés sem lett volna sokkal több, mint egy normál munkarendes állásnál. Minden tiszteletem azoknak, akik éveket lehúznak egy ilyen helyen, de nekem személy szerint nem érné meg. De azért próbáld ki, legalább megtapasztalod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!