Mióta ilyen embertelenek a körülmények a munkahelyeken? Ismerkedés, bizalom!
Akarhany munkahelyen dolgoztam a kollegaim nagyreszenek meg a nevet sem tudom mivel ha megprobaltam par szot valtani veluk azonnal ram szoltak hogy beszelgetek. Pedig mindossze nehany percre alltam meg.
Ilyen hozzaallassal teljesen eselytelen az ismerkedes, baratkozas munkahelyen. A szuleink regen a munkahelyeken ismerkedtek, hazasodtak. Ma ez szinte lehetetlen akar egy jo viszonyt kialakitani. Nem beszelve arrol, hogy a legtobben egyforman zarkozottak es alig lehet nehany mondatot kihuzni barkibol! Erdekel a velemenyetek ezzel kapcsolatban.
Nálunk nincs ilyen zárkózottság (bár most a járványidőszak alatt itthonról dolgozunk), munka közben is szoktunk néha beszélgetni (számítógépen tervezünk). Néhány barátom is lett a munkahelyről.
Viszont simán elképzelhető, hogy a ti munkahelyeteken munka közben zavaró lehet, de ha szünetekben sem tudsz velük beszélgetni, vagy munka után, akkor nem benned van a hiba, hanem bennük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!