Egy főnöknek nem érdeke lenne hogy tudja egy alkalmazottja lelép-e 1 hónapon belül?
Az ürge minden nap zakóban jön, fél nap szabikat kér vagy beteget jelent és a professiont bújja. Vagyis röviden: állást keres. Fog is találni és lelép.
A főnöknek nem lenne érdeke tisztázni vele a helyzetet? Ha megy megy ha marad marad, de tisztázni most akkor mi is az ábra?
Nyilván tudja a főnöke is. De normális helyen nem csinálnak ebből ügyet. Ha tovább kell menni, akkor ez van. Fontosabb, hogy maradjon jó kapcsolat. Ez a cég hírének is jó, meg az adott ember is szívesen visszajöhet később, vagy csak ajánlja a céget. Semmit nem adna, ha elkezd feszülni a cég, hogy miért megy el valaki. Ez a normális ritmus, hogy emberek jönnek és mennek.
Ja meg nektek akik ott dolgoztok is szerintem jobb érzés lehet ez, hogy normális a cég ezzel is. És nem kell félni ha egyszer mennétek tovább, akármiért.
" hogy jelezte, hogy valami nem oké és keresni fog, ha nem változik a helyzet"
Már miért kéne a dolgozónak bármit is jeleznie? Én is úgy léptem le, hogy semmit se szóltam, X körülménnyel elégedetlen voltam, semmit se szóltam, csöndben helyet kerestem, találtam, papír lead, távoz.
Semmit se szóltam miért megyek el-miért kellett volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!