Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen a Randstad mint munkahely?

Milyen a Randstad mint munkahely?

Figyelt kérdés

Holnap megyek interjúra Junior tanácsadói pozícióra.

Nagyon szeretném ha felvennének :)

Érdekelne, hogy milyen ez a munkahely, milyen a közösség, milyen a fizetés stb...

Köszönöm előre is a válaszokat!

2022. ápr. 19. 15:33
 1/5 anonim ***** válasza:
sztem a randstad az munkaerő közvetitő. nem hiszem h hozzájuk mész
2022. ápr. 19. 18:47
 2/5 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy fejvadász cég.

Hozzájuk megyek, megpályáztam náluk a junior tanácsadó pozíciót.

2022. ápr. 19. 20:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Én egyszer még 2010 körül voltam náluk interjún (valamelyik partnerükhöz interjúztattak) Nagy rakás szar volt az állás, de nem is ez a lényeg, az volt a poén, hogy a szomszéd irodában valami főnök maca hangosan üvöltözött egy kis fiatal recruiter csajjal és tökre áthallatszott.
2022. ápr. 20. 20:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Én csak tanácsadáson voltam még náluk, mikor covid közepén elvesztettem az első állásomat. Jó csajok voltak ott, de amúgy semmi extra nem volt.
2022. ápr. 21. 07:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja meg az volt még a röhejes, hogy ők találtak meg egy állással. Az interjún a recruiterrel én már éreztem, hogy ez nem az én állásom, ezt meg is mondtam neki. Ehhez képest egy hétre rá felhívtak, hogy írjak motivációs levelet, miért is akarok az xxx cégnél dolgozni. Csak néztem nagyokat, hogy hát de ti kerestetek meg baszki, aztán mondtam, hogy hát nem írnék, mert nem akarok ott dolgozni. Erre a csaj felháborodottan kiosztott, hogy de hát miért nem, ez egy tök jó állás...
2022. ápr. 21. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!