Mennyi az az idő amíg még normális hogy idegennek oda nem valónak érzem magam egy munkahelyen? Már fél éve ott vagyok de most is úgy érzem magam mint az elején-nem jól, idegennek oda nem valónak
Figyelt kérdés
2022. ápr. 18. 11:39
1/7 anonim válasza:
Mindenkinek más töki. Nekem már 2-3 nap múlva olyan volt, mintha rég óta ott dolgoznék. Gondolom introvertált vagy, lejön a szövegedből, egyszerűen csak érdeklődj olyan személy iránt, akit érdekesnek gondolsz. Slusz passz, ez lehet 1 vagy akár 4-5 személy is, nem kell mindenkivel habos babosat játszani
2/7 A kérdező kommentje:
"egyszerűen csak érdeklődj olyan személy iránt, akit érdekesnek gondolsz. "
nincs itt egy olyan személy se aki a leghalványabban is érdekelne....
ill egy van ő meg részidős 1 héten 2x jön be, és az épület tök más részén van.
2022. ápr. 18. 11:56
3/7 A kérdező kommentje:
meg az érdeklődés eleve kölcsönös kéne legyen ... én érdeklődhetek akárki iránt oké és ha az nem érdeklődik irántam...
2022. ápr. 18. 11:57
4/7 anonim válasza:
Akkor hagyd a fenébe. Sok más dolog van, amivel foglalkozhatsz. Minek olyan személyekkel osszesimulni, akivel nem is erezned jól magad és hidegen is hagy. Tök fölösleges. Vagy ha számít ez neked, akkor nézz el más munka felé, inkább most változtasd, aztán ha szerencséd van, jó sokáig egy helyen dolgozol, egy jó légkörben. Ahol mérsékeltek a kibeszélések és nagyjából mindenki jóban van mindenkivel, mint egy nagy csapat
5/7 anonim válasza:
#3 Értem. Viszont tedd meg az első lépést, utána meg alakul valahogyan
6/7 anonim válasza:
Sajnos Magyarországon nagyon elterjedt az a mentalitás, hogy az új dolgozóval az első hónapokban szamárlétrát kell jaratni. Míg Nyugaton akár egyik napról a másikra befogadhatják az embert. Nem egyszer tapasztaltam és láttam már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!