Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Elegem van a kretén ügyfelektő...

Elegem van a kretén ügyfelektől. Milyen munkát javasoltok?

Figyelt kérdés

Informatikus/üzemeltető vagyok. Unom, hogy a kiszolgált munkatársak engem hoznak hazudozással rossz helyzetbe, ha nincs kedvük dolgozni.

Sok minden eszembe jutott, de a kretén ügyfelek mindenhol jelen vannak

2022. ápr. 15. 14:36
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
juhász
2022. ápr. 15. 14:45
 2/10 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem meg kellene értened miért történik ez.

nálad nyilván más a szitu. de pl ilyesmi volt az agilera váltás előtt is. a fejlesztő cégnek elege volt, hogy az ugyfél kretén és nem tudja elmondani mit akar, és ha megcsinálja az ember nem olyat mégsem stb. Aztán rájöttek, hogy struktúrális a porbléma, mert tényleg nem lehet előre ezt így megmondani és átalakították az egész modellt.

Nem lehet, hogy itt is valami stuktúrális ok van nálatok? szóval valamiért természetes, hogy az ügyfelek úgy viselkednek ahogy, csak és valami megoldás kéne, pl coacholni őket, vagy más folyamatok vagy valami? Szóval nem lehet, hogy kicsit olyan a problémád, hogy a hó hideg. És erre nem az a megoldás, hogy ne legyen hideg, hanem mondjuk egy kabát.

2022. ápr. 15. 14:54
 3/10 A kérdező kommentje:

A helyzet annyi, hogy ha nem akarnak dolgozni, akkor kijelentik, hogy rossz a számítógépek, miért tartok fent xxx mail csoportot (nincs olyan), miért nem telepítettem yyy programot (anélkül nem adok ki gépet). Miért nem adtam listát, hogy miért vásároltam a konkrét tételeket. Benne van az ügyviteli rendszerben, a számlán minden terméknél szerepel, valamint a kísérő levélen is.

Pillanatnyilag vállalkozó vagyok, több cégnek dolgozom, nincsenek nagy különbségek.

2022. ápr. 15. 15:20
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
Legyél kertész. A palánta nem pofázik vissza.
2022. ápr. 15. 15:31
 5/10 anonim ***** válasza:
90%
Erdész.
2022. ápr. 15. 15:45
 6/10 Noren1989 ***** válasza:
87%
#1, neked is hàlàsan bégetnek??
2022. ápr. 15. 15:47
 7/10 anonim ***** válasza:
86%
#3 és nem lehet, hogy ezeket kiszámlázod? és akkor örülhetsz minden ilyennek :D
2022. ápr. 15. 19:01
 8/10 A kérdező kommentje:
Ha tudom számlázom, de az én arcomat koptatják
2022. ápr. 15. 19:21
 9/10 anonim ***** válasza:
33%

Ugyanazt amit most csinálsz csak L3 szinten.

Ügyfeleket előszűri L1-2 és csak az jut hozzád ahol tényleg technikai gond van.

Jól meggondolják, hogy föltegyék-e a kérdést mert sok pénzbe fog nekik kerülni.

Például SQL és cisco hálózattal kapcsolatos témák.

2022. ápr. 15. 21:15
 10/10 anonim ***** válasza:
68%
Cége válogatja. Nálunk az L3-at is naponta rángatják ügyféllel callba / alapvetőbb dolgokhoz, mert L1 már nincs, L2 meg gyakorlatilag L1-nek felel meg...
2022. ápr. 17. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!