Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan lehet kezelni egy...

Hogyan lehet kezelni egy bunkó, kretén munkatársat?

Figyelt kérdés
Folyton beszólogat, olyanba avatkozik, ami nem az Ő dolga. Teljesen mással foglalkozunk, kvázi semmi közünk egymás munkájához, én sem szólok bele az Ő munkájába. Csak egy szimpla kolléga,nem a főnököm, csak annyi, hogy közös a főnökünk. Ti mit tennétek? Beszélnétek róla a főnökkel?
2015. jan. 20. 12:49
 1/7 A kérdező kommentje:
Ha valamit mond a főnök,azt is állandóan negvétózza,mert azt hiszi Ő az okosabb. Szóval vicc. Én meg nyilván azt csinálom,amit a főnököm mond.
2015. jan. 20. 12:51
 2/7 anonim ***** válasza:
50%

Sokat nem tudsz tenni.

Nálunk öreglányon osszák az észt.Fönöknek jo be nyaltak..

2015. jan. 20. 12:58
 3/7 anonim ***** válasza:
28%
szimpla beosztott és rendszeresen megvétózhatja a főnök szavát?! különös..Protekciós lehet,azért nyílt igy ki a csipája,nem?
2015. jan. 20. 13:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Én úgy oldottam meg, hogy munkahelyet váltottam.
2015. jan. 20. 14:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Elkapnám sötétben és megrugdosnám.
2015. jan. 20. 14:44
 6/7 fuzy ***** válasza:
55%
Sajnos nem vagy egyedül az ilyen Okostónikkal. Ennek egy nagyon egyszerű megoldása van. Mond meg neki, hogy neked csak egy főnököd van, akit -XY- nak hívnak. Ha neki (ÓTóni-nak) van lehetősége mondjuk fizetésemelést adni neked, akkor az Ő utasításait fogod teljesíteni, de ha nincs, akkor fölösleges beleszólnia a dolgodba. Lehet hogy a gutával fog verekedni az illető egy rövid ideig, ás ha Ő nyer akkor egy elég elviselhető kolléga lehet belőle. Ha nem Ő nyer és mondjuk nyolc napon túl gyógyuló lelki sérüléseket szenved, akkor sincs semmi baj, erre nincs jogi orvoslat. Így mindenképpen Te nyersz, és még meg sem sértetted az illetőt. Sok sikert
2015. jan. 20. 15:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Mondd meg neki hogy csak a fõnök utasításait követed, és jobban tennéd ha te is azt csinálnád, mert megmondom a fõnöknek hogy nem hagysz rendesen dolgozni, és még a fõnök döntéseit is felülbírálod a többi munkás elõtt.

És semmi olyat nem mondtál ami nem lenne igaz

2015. jan. 21. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!