Egy munkatársam, akivel 7 éve együtt dolgozom, nem hívott meg az esküvőjére! Hogyan reagáljak erre? Az összes munkatársat meghívta, csak engem nem.
Néhány kiegészítés:
-nem csak engem nem hívott meg, nem hívta még meg a takarítót, meg a karbantartót, de ezek késő este dolgoznak, nem is ismerjük őket. így ez még érthető.
- mindenkit meghívott a fentit leszámítva (meg engem leszámítva) még azt is aki csak 2 hónapja dolgozik ott
- együtt dolgozunk: nem úgy értve, hogy egy csapatban, közösen, hanem egy munkahelyen. nem kell közösen semmit se csinálnunk, de azért 7 éve csak látjuk egymás pofáját nap mint nap.
-a dolog már múlt idő, az esküvő megtörtént.
Kérdésem: menjek el szó nélkül a dolog mellett? A magánügye kit hív meg, számonkérni nem lehet, de azért ez így mégis furcsa, ez a negatív kitüntetés.
Mit tegyek?
Semmit.
Nyilván van valami ki nem mondott konfliktus közöttetek. Ha te nem is sejted, hogy mi ez, akkor valószínűleg az sem számítana, ha ő elmondaná, mert nem éreznéd jogosnak.
Mivel nem tűnik olyannak ezek alapján a kapcsolat, hogy őszintén tudjatok egymással beszélni, így nem is kellene ezt erőltetni.
őszinte leszek. nekem ez az ember a világon semmit se jelent, az se érdekel él-e vagy hal.
de amikor megtudtam hogy tényleg mindenki ott volt, még a két hónapos munkatárs is, akkor azért úgy érzem minta a kirakott volna egy táblát a házára, hogy nem kívánatos személy vagyok nála.
nem is érdekelne de hát miért is? életembe két szót nem beszéltem vele (igen, 7 év alatt se).
Én a helyedben nem törődnék vele.
Nyilván elgondolkodtató a dolog, de gondolom, nem ezen múlik a boldogságod!?
Na ezt viszont 100%-ig kizártnak tartom.
Ilyen nincs.
Csak rólam és másról senkiről. Ugyan.
bár akár el is feledkezhetett rólad
Akkor meg miért csodálkozol? Lehet, hogy mindenki mással beszélt már legalább valamennyit.
Lehet, úgy érzi, hogy te zárkózol el tőle, a kezdetektől.
nem zárkózom el, egyszerűen a világon semmit se tudok neki mondani azon kívül hogy jó reggelt, viszlát. mi a fenét mondjak neki? semmi mondanivalóm nincs, és nem is töröm magam hogy legyen.
zárkózol el tőle, a kezdetektől.
Az oké, de akkor meg miért hívott volna meg?
Nem értem a problémádat, komolyan.
Simán lehet, hogy érzi rajtad ezt az elutasítást (mert ez az, ne is haragudj!), és ennyi. Én sem hívnám azt meg, aki így áll hozzám - ez kifejezetten ellenségeskedés.
már miért lenne ellenségeskedés?
hát mit többet és jobbat tehetek valakivel mint hogy nem szólok hozzá és rá se nézek?
én a két kezemet összetenném és hálaimát rebegnék néhány ember kapcsán, ha soha többet nem szólna hozzám! csak az a baj hogy szól.
szóval: annyira semmi vizet nem zavarok, hogy ennél kevesebbet már csak akkor zavarhatnék ha halott lennék. már ez is baj?
Te teljesen idióta vagy.
Én sem hívtalak volna meg, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!