Egy munkatársam, akivel 7 éve együtt dolgozom, nem hívott meg az esküvőjére! Hogyan reagáljak erre? Az összes munkatársat meghívta, csak engem nem.
Néhány kiegészítés:
-nem csak engem nem hívott meg, nem hívta még meg a takarítót, meg a karbantartót, de ezek késő este dolgoznak, nem is ismerjük őket. így ez még érthető.
- mindenkit meghívott a fentit leszámítva (meg engem leszámítva) még azt is aki csak 2 hónapja dolgozik ott
- együtt dolgozunk: nem úgy értve, hogy egy csapatban, közösen, hanem egy munkahelyen. nem kell közösen semmit se csinálnunk, de azért 7 éve csak látjuk egymás pofáját nap mint nap.
-a dolog már múlt idő, az esküvő megtörtént.
Kérdésem: menjek el szó nélkül a dolog mellett? A magánügye kit hív meg, számonkérni nem lehet, de azért ez így mégis furcsa, ez a negatív kitüntetés.
Mit tegyek?
Lásd be, te láthatatlan vagy a számára, ugyanúgy, mint a takarító.
Attól még, hogy nincsenek közös feladataitok, néha megkérdezhetnéd, hogy érzi magát aznap, vagy valami...
Vagy ha erre nem veszed a fáradságot (nem kötelező!), akkor ne húzd fel magad ilyesmin.
A válaszaidból az derül ki, hogy nem akarsz vele barátkozni, nem vagy rá kíváncsi - akkor miért kellett volna elhívnia? Lehet, hogy kölcsönös a közömbösség, másokkal viszont jobb, normálisabb viszonyt ápol.
Valahol értem a sértődöttségedet, hiszen úgy illett volna, hogy meghívjon, de ennek ellenére túlreagálod a helyzetet.
már miért is lennék idióta?
mert tisztában vagyok a saját semmi hulladél átlagjani mivoltommal? mert tudom ki vagyok-egy senki? miként 99,999% valószínűséggel te is az vagy egy senki egy nulla, te, aki épp leidióztál.
és úgy is viselkedek ami vagyok, bár több ember is követné a példámat és akkor nyitná ki a pofáját ha van értelme (vagyis szinte soha).
ezért lennék idióta?
mert akkor ezt az idiótaságot büszkén vállalom.
Te teljesen idióta vagy.
ez tévedés. fordítva. én menekülök előlük.
csak néha nincs hova sajnos.
Gondolom, menekülnek előled az emberek.
én ffi vagyok mtársam nő.
korí. 6 év a javamra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!