Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Otthagytam a munkahelyem,mert...

Otthagytam a munkahelyem,mert már nem bírtam a stresszt. Miért vagyok ilyen rosszul ?

Figyelt kérdés

Nem bírtam tovább a mérgező főnököm,az állandó stresszt a félelmet,a 16 órás munkát,az alvászavarokat, egyszerűen összeroppantam.

Felmondtam,tegnap voltam utoljára.

Tegnap este jó is volt,jobban éreztem magam.

De ma reggeltől ideges vagyok.

Gyomorideg,félelem,sírás.

Állandóan csak sírni tudnék.

Nehéz érzés a lelkemen.

Azt hittem ha vége akkor minden jó lesz.

Rosszabbul vagyok ,mint mikor bejártam dolgozni :-\:'(

2022. ápr. 13. 10:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez ilyen utóhatas lehet. Most jön ki rajtad a nagyja. Egy idő után - en ugy gondolom - el kell hogy múljon.
2022. ápr. 13. 13:26
 12/15 A kérdező kommentje:

11#

Igen valószínű!

2022. ápr. 13. 17:49
 13/15 anonim ***** válasza:
Így, most jön ki a sok rossz, aamit átéltél.
2022. ápr. 13. 20:59
 14/15 A kérdező kommentje:
Hamar elmúlik ugye ?🥺🥺🥺
2022. ápr. 13. 21:09
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem elég alvással, meg olyan szabadidős tevékenységekkel amiket élvezel, és tényleg kikapcsol rásegíthetsz.

A stressz hatására mindenféle hormonkoktél termelődik, teljesen rááll a szervezet, és idő kell míg rájön, hogy az a stresszfaktor ami eddig ott volt, már nincs ott, és hogy visszaállhat nyugalmi üzemmódba.

Ezért segíthetsz rá olyanokkal, amivel azt üzened, hogy nincs stresszelő tényező, ami miatt izgulni kell :)

Plusz hagyj időt magadnak. Esetleg, amikor jelentkezik, igyál valami nyugtatóteát, pl citromfüvet.

2022. ápr. 13. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!