Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan győzzem le azt az...

Hogyan győzzem le azt az érzést az új munkahelyemmel kapcsolatban, hogy folyton el fogok rontani valamit?

Figyelt kérdés
Ma kezdtem az új munkahelyem és még csak betanulok, tehát semmit sem csináltam még egyedül (más munkahelyem sem volt még előtte). Elég talpraesettnek ismernek, de az új telep miatt folyton attól félek, ha majd egyedük kell csinálnom, el fogok rontani valamit és nagyon be fogok égni a kollégáim előtt. Mit tegyek, hogy legyőzzem ezt? Egyébként a kollégáim eddig nagyon segítőkésznek bizonyultak (bár nem találkoztam még mindegyikkel), aki meg nem ő is inkább ez a tojok bele kategória, nem bunkó, nem is szól hozzád.

2016. okt. 17. 15:44
 1/6 A kérdező kommentje:
* terep és egyedül, bocsánat csak gyorsan írtam
2016. okt. 17. 15:45
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem próbálj mindig csak az adott feladatra koncentrálni, és azt a lehető legjobb tudásod szerint elvégezni, de azon aggódj, hogy mennyi mindent elronthatsz. Ha figyelsz a betanító munkatársadra, jegyzetelsz és a legjobb tudásod szerint próbálod elvégezni, amit rád bíztak, nem lesz baj.

Írtad, hogy rendesek a kollégák, ezért valószínűleg akkor sem történik semmi, ha mégis elrontasz valamit. Nem fognak kiröhögni, nem fogják később emlegetni, mert ők is voltak kezdők és tudják, hogy mindenki hibázik néha.

Amit még ajánlani tudok: KÉRDEZZ bátran, ha valami nem tiszta, nem teljesen érthető. Az elején teljesen normális kérdezni, ezért senki nem fog rád rossz szemmel nézni, és sokkal könnyebb dolgod lesz. Sokan ott rontjták el, hogy az elején nem mernek kérdezni, aztán később meg már ciki lenne, és hónapokkal később derül ki, hogy olyan hiányosságaik vannak, amit már az elején tisztázni kellett volna... na, akkor már lehet belőle baj, de az elején még nem kell ilyesmik miatt aggódnod.

Hajrá, sok sikert! :)

2016. okt. 17. 19:43
 3/6 anonim ***** válasza:
* az első sorban a de helyett NE, természetesen... én is gyorsan írtam. :))
2016. okt. 17. 19:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Ki fog vigyázni a babára?
2016. okt. 18. 19:58
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen első, igyekezni fogok :) Harmadik válaszoló, őszintén szólva nem értem, ez hogy jön ehhez a kérdéshez. Nekem nincs gyerekem még, akire vigyázni kellene :D
2016. okt. 19. 13:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Elnézést, azt hittem ez jó indítás.
2016. okt. 19. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!