Mi a véleményetek egy olyan lányról, aki már több, mint egy éve otthon van, mert csakis kizárólag a szakmájában hajlandó elhelyezkedni?
Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy nem megy el melós embernek, nem azért végzett egyetemet. Szerintem a munka nemesít, és legalább lenne pénze. De így aktákat tologat anyukájának az irodában (bejelentés nélkül, ingyen). Illetve azt mondta, hogy legalább tud segíteni otthon anyukájának. Csak hát abból nem lehet megélni ugyebár.2022. ápr. 13. 00:03
31/39 anonim válasza:
Nem értem, miért kell lepontozni azt, aki azt írja, vallaljon el vmilyen munkát, azért nem kell a gyárba mennie. Nem örökre!!! Hanem ideiglenesen, max 1 évre.
32/39 anonim válasza:
Ez itt az internet, ha van rajtad sapka az a baj, ha nincs akkor meg az.
33/39 anonim válasza:
Nem nemesít, hanem lesz életed.
34/39 anonim válasza:
Nincs életed kérdező. Engem sokkal jobban irritálnak az olyanok, mint te. Ez a véleményem.
35/39 anonim válasza:
Egy kis mosogatásba még nem halt bele senki :) akor már senkinek sincs élete aki dolgozik
36/39 anonim válasza:
De sztem ez jó így amúgy, hogy segít az anyukájának. Egyébként is semmi közünk hozzá
37/39 anonim válasza:
Segít anyucinak? Naaagy dolog. Más is segít, munka mellett.
Én nem nézek le senkit. Csak simán nem értem azt az embertípust, mint a kérdésben szereplő lány. Mert ha az anyját elüti a villamos, mi lesz szerencsétlennel? Nem lesz semmi megtakarítása, amiből elindulhatna.
Meg az önéletrajzában se mutat túl jól, hogy "anyukámnak segítettem" címszóval semmi értelmeset nem dolgozott.
38/39 anonim válasza:
Igen, csak éppen én is ugyanebben a helyzetben voltam, mint a kedves kérdező. Egyszerűen nem találtam munkát, rossz szakot választottam. Körülöttem meg mindenki írta a phdját, én meg sz@r embernek éreztem magam. En is mamahotelben laktam, az volt a munkám, hogy otthon mostam, meg ebédet főztem mire hazajöttek a szüleim. Egy szakmaválasztás nem olyan egyszerű, mint a cipőválasztás.
39/39 anonim válasza:
Most ugyanazt csinálom, takarítás, zöldségpucolás, csak külföldön. Nem keresek sokat, de legalább tudom gyakorolni a nyelvet, és találkozom emberekkel a világ minden tájáról. Jólesik egy kis távolság a szülőktől, egy kis tér, hogy gondolkodjak a jövőmön, ne hozzak elhamarkodott döntéseket. Még ha néha honvágyam is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!