Mi a véleményetek egy olyan lányról, aki már több, mint egy éve otthon van, mert csakis kizárólag a szakmájában hajlandó elhelyezkedni?
Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy nem megy el melós embernek, nem azért végzett egyetemet. Szerintem a munka nemesít, és legalább lenne pénze. De így aktákat tologat anyukájának az irodában (bejelentés nélkül, ingyen). Illetve azt mondta, hogy legalább tud segíteni otthon anyukájának. Csak hát abból nem lehet megélni ugyebár.2022. ápr. 13. 00:03
21/39 anonim válasza:
18 jól mondja, olyan ez, mint amikor az arcodba mindenki azt mondja, h nem fideszes, aztán csak meglett nekik a 2/3 😀
22/39 anonim válasza:
Nem szoktam mások fölött ítélkezni, ha ő ettől boldog had csinálja.
23/39 A kérdező kommentje:
19-es!
Nem IQ kérdése, hogy feltettem egy kérdést valamivel kapcsolatban. Nyilván téged sosem foglalkoztatott más gondolkodása. :D
Az ilyen megnyilvánulás elárulja rólad, hogy milyen sznob egy ember vagy a diplomáddal, már ha tényleg van.
2022. ápr. 13. 19:28
24/39 anonim válasza:
23: Látom rátapintottam a lényegre.XD Milyen kis érzékeny lett hirtelen a kérdező. Persze a mások fikázása az megy, de csak te lehetsz rosszindulatú.
25/39 A kérdező kommentje:
Nem vagyok érzékeny attól még, hogy a véleményem leírtam. Pláne anonym nem hat meg. :D Nem tűnsz egyáltalán egyetemistának a viselkedésedből, de nem is érdekel.
2022. ápr. 13. 19:47
26/39 anonim válasza:
Igaza van a lánynak. Elmúltak már azok az idők, amikor az volt a lényeg, h dolgozzon, csak hogy kapjon valami szotyipénzt. Én se mennék bohóckodni nettó 100ezerért sehová.
27/39 anonim válasza:
Motivációnak jó ötlet...amíg nincs más
, el lehet vállalni ilyen "alacsonyabb rendű mukákat is. Nagy motiváció a határozottságra, továbbtanulásra
28/39 A kérdező kommentje:
Bezzeg ilyenkor azt mondják más kérdés alatt, hogy derogál neki más jellegű munka, ingyen élő, lusta, stb...
2022. ápr. 15. 12:37
29/39 anonim válasza:
Aki azt mondja, hogy az alja munka nemesít, azt amortizálta le a legjobban
30/39 A kérdező kommentje:
Az teljesen igaz, hogy azt amortizálja le a legjobban, de nem is egy életre szóló gyári melóról beszéltem.
2022. ápr. 15. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!