Fél év erasmus vagy 1 év nagymultinál töltött munkatapasztalat?
Figyelt kérdés
Melyik néz ki jobban egy önéletrajzban?2022. ápr. 11. 17:42
1/10 anonim válasza:
Akármelyik néz ki jobban, én az Erasmust választanám.
3/10 A kérdező kommentje:
Most az én helyzetemben kizárja. Mert megkaptam őszre az erasmust amit visszamondhatok, de találtam egy nemzetközi multinál egy min. 1 éves lehetőséget ahová most kell jelentkezni. Később ezt az 1 évet nemtudom bepótolni mert 2023 nyár után gyakorlati féléveim lesznek ahol egyikre se tudok menni már.
2022. ápr. 11. 17:47
4/10 anonim válasza:
Tévedsz, nem fog minden munkahely megszűnni 1 éven belül. Elmész Nigériába erasmusni, utána meg dolgozni, ha visszajöttél. Ott lesz az a cég még akkor is, meg 140 másik. Ott lesz a diplomaosztó után 10 évvel is.
5/10 A kérdező kommentje:
Ott lesz, de már nem leszek diák. Diákként pedig sokkal könnyebb bedolgozni magam valahová. Sima diplomával a kezemben pedig sima pályakezdőként nehezebb lenne.
Ezért kérdeztem, hogy erasmus + 0 tapasztalat vagy 0 erasmus + 1 év tapasztalat néz ki jobban egy önéletrajzban?
2022. ápr. 11. 18:05
7/10 anonim válasza:
"Sima diplomával a kezemben pedig sima pályakezdőként nehezebb lenne."
Mert miért? Pályakezdőként is simán jelentkezhetsz gyakornoknak, vagy megmondhatod, hogy most kezdesz és nulláról indulsz.
8/10 ascelpius válasza:
Erasmus... lesz legalább 40 éved dolgozni és karriert építeni, Erasmusoszni viszont most tudsz
9/10 anonim válasza:
En dolgozni mennek. Persze csak akkor ha nem megy a tanulmanyok rovasara
10/10 Bogi11 válasza:
Érdekelne, hogy hogy döntöttél végül? Erasmus vagy munka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!