Munkahelyen egy nárcisztikus kollégát kaptam magam mellé. Akinek volt hasonló tapasztalata tudna megoldást mondani arra hogy hogyan tudom kezelni a helyzetet a legjobban?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 10. 23:07
12/25 anonim válasza:
Végülis van ilyen. Lepattan mellém mintha a barátnőm lenne, de igyekszik elvenni a kedvem mindentől. Leszól folyton, ha meg nem tetszik, bebeszéli nekem hogy én vagyok túlérzékeny (szóval az én hibám hogy a sértegetései nem esnek jól). A kocsim szar a terveim a jövőre butaságok, (tanfolyam:jaaaa ahhoz nem kell ész stb). Mindezt jókedvűen vigyorogva teszi. Viccből lehord mindennek,mások előtt. Visszahallottam hogy a hátam mögött is patkány dolgokat terjeszt rólam. Szóltam a főnöknek, azóta kerül. De dühös is, csak már nem szól hozzám szerencsére. Forrongjon magában ahogyan akár.
14/25 anonim válasza:
Nárcisztikus az, aki ledegradál, leszól, mert vetélytársnak tekint. Akkoris ha nem akarsz versenyezni vele. Megprobálja a sikereidet, teljesítményedet semmiségnek venni, leszólni, ha jobb vagy nála valamiben akkor mások előtt bemocskol.Igyekszik tönkretenni. Ezek mind súlyos önbizalomhiánnyal küszködnek, ezért bántanak másokat.
15/25 anonim válasza:
14: Például az olyan nárcisztikusnak minősül, aki ha meghallja, hogy én már jártam több egzotikus helyen a világban, azt reagálja, hogy tuti nem is jártam, csak kamuzom, és igazából még nála is csóróbb vagyok?
16/25 anonim válasza:
Nem. Neki simán csak kisebbségi érzése van.
Komolyan mondom ne fogjuk már rá minden olyan esetre hogy narcisztikus, aminek köze nincs hozzá. Ezt szakemberek diagnosztizaljak tudtommal, nem pedig a kollégák.
17/25 A kérdező kommentje:
2-es válaszoló.
Ez nem te vagy véletlenül?
"Ha a nárcisztikus szüleitekkel találkoztok néha azt milyen céllal teszitek?"
a 2. válasznál
2022. ápr. 11. 20:20
18/25 anonim válasza:
Én nem tudom milyen a nárcisztikus munkatárs de én a munkahelyemen úgy dolgozom,hogy van három idióta P*csa akik nyalnak a főnöknek már majdnem fényesre sikerült nekik és nem is állnak velünk szóba. Akármi van csak akkor beszélnek hozzánk ha már nagyon muszáj,egész nap elkerüljük egymást. A három közül van egy felbujtó, a legundorítóbb ember akivel valaha találkoztam. Én sem bírom már annyira, van más akikkel beszélgetek, jól kijövünk de ők már túlzás amit csinálnak. Nem tudom miért nem lehet nyugodtan meglenni
19/25 anonim válasza:
Nárcisztikus az, aki szereti a nárciszt.
20/25 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!