Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahelyen egy nárcisztikus...

Munkahelyen egy nárcisztikus kollégát kaptam magam mellé. Akinek volt hasonló tapasztalata tudna megoldást mondani arra hogy hogyan tudom kezelni a helyzetet a legjobban?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 10. 23:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
93%
Nem.
2022. ápr. 11. 10:42
 12/25 anonim ***** válasza:
83%
Végülis van ilyen. Lepattan mellém mintha a barátnőm lenne, de igyekszik elvenni a kedvem mindentől. Leszól folyton, ha meg nem tetszik, bebeszéli nekem hogy én vagyok túlérzékeny (szóval az én hibám hogy a sértegetései nem esnek jól). A kocsim szar a terveim a jövőre butaságok, (tanfolyam:jaaaa ahhoz nem kell ész stb). Mindezt jókedvűen vigyorogva teszi. Viccből lehord mindennek,mások előtt. Visszahallottam hogy a hátam mögött is patkány dolgokat terjeszt rólam. Szóltam a főnöknek, azóta kerül. De dühös is, csak már nem szól hozzám szerencsére. Forrongjon magában ahogyan akár.
2022. ápr. 11. 10:49
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mit jelent?
2022. ápr. 11. 10:51
 14/25 anonim ***** válasza:
3%
Nárcisztikus az, aki ledegradál, leszól, mert vetélytársnak tekint. Akkoris ha nem akarsz versenyezni vele. Megprobálja a sikereidet, teljesítményedet semmiségnek venni, leszólni, ha jobb vagy nála valamiben akkor mások előtt bemocskol.Igyekszik tönkretenni. Ezek mind súlyos önbizalomhiánnyal küszködnek, ezért bántanak másokat.
2022. ápr. 11. 10:54
 15/25 anonim ***** válasza:
80%
14: Például az olyan nárcisztikusnak minősül, aki ha meghallja, hogy én már jártam több egzotikus helyen a világban, azt reagálja, hogy tuti nem is jártam, csak kamuzom, és igazából még nála is csóróbb vagyok?
2022. ápr. 11. 11:01
 16/25 anonim ***** válasza:
90%

Nem. Neki simán csak kisebbségi érzése van.

Komolyan mondom ne fogjuk már rá minden olyan esetre hogy narcisztikus, aminek köze nincs hozzá. Ezt szakemberek diagnosztizaljak tudtommal, nem pedig a kollégák.

2022. ápr. 11. 16:25
 17/25 A kérdező kommentje:

2-es válaszoló.

Ez nem te vagy véletlenül?

"Ha a nárcisztikus szüleitekkel találkoztok néha azt milyen céllal teszitek?"

a 2. válasznál

2022. ápr. 11. 20:20
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom milyen a nárcisztikus munkatárs de én a munkahelyemen úgy dolgozom,hogy van három idióta P*csa akik nyalnak a főnöknek már majdnem fényesre sikerült nekik és nem is állnak velünk szóba. Akármi van csak akkor beszélnek hozzánk ha már nagyon muszáj,egész nap elkerüljük egymást. A három közül van egy felbujtó, a legundorítóbb ember akivel valaha találkoztam. Én sem bírom már annyira, van más akikkel beszélgetek, jól kijövünk de ők már túlzás amit csinálnak. Nem tudom miért nem lehet nyugodtan meglenni
2022. ápr. 12. 20:30
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Nárcisztikus az, aki szereti a nárciszt.
2022. ápr. 12. 22:21
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen az, aki nárcisztikus:

[link]

[link]

ttps://www.szeretlekmagyarorszag.hu/eletstilus/28-into-jel-amelybol-megtudhatod-ha-epp-egy-narcisztikus-szemellyel-randizol/

[link]

2022. ápr. 14. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!