Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Valaki tapasztalt már hasonló...

Valaki tapasztalt már hasonló dolgokat?

Figyelt kérdés
Sziasztok,23F vagyok. Körülbelül másfél éve kerültem be a jelenlegi munkahelyemre,ahol 7 Nő dolgozik,és 3 Férfi. Na már most,én előtte dolgoztam körülbelül öt helyen,de ezek között voltak gyakorlati helyek is,de ezeknek a helyeken csak Férfiakkal dolgoztam. Érdekes módon,én azt tapasztaltam,hogy amíg Férfiakkal dolgoztam,soha nem volt semmi baj. Amióta össze vagyok zárva ebbe a kis légtérbe ezzel a 7 Nővel,folyton csak a baj van. Kétszínűek,folyton a pletykára koncentrálnak,arra,hogy a másik mit csinál... Hisztiznek,rinyálnak,kötekednek,veszekednek. Hogy lehet az,hogy amíg férfiakkal dolgoztam,akkor soha egy apró konfliktus se volt,mint mos ennyi Nővel?
2015. jún. 15. 19:39
 1/3 anonim ***** válasza:
39/N vagyok. Az egyik munkahelyemen nálam is ez volt a szitu, de a férfiakkal főleg. Dolgoztam több helyen, és általában jó volt, nem volt gond egyik nemmel sem, csak ezen az egy helyen. Én azt gondolom, hogy a munkahelyi morállal van a gond, nem jó a vezetés, versenyeztetve vannak az emberek, kivételezés van stb. Ez az én tapasztalatom.
2015. jún. 15. 19:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Fura...
2015. jún. 15. 20:04
 3/3 anonim ***** válasza:

A férfiakkal én is sokkal jobban tudok együtt dolgozni. A kicsinyes nők viszont nagyon meg tudják keseríteni az ember életét, és meg tudják mérgezni a férfi kollégákkal való kapcsolatot is féltékenységből. Persze az is nagyon jó, ha néhány igazán jó női munkatárs is van, szerencsére azokhoz is volt már szerencsém.

A munkahely munkahely. Azért van, hogy az emberek dolgozzanak. Aki pletykálkodik, jobban érdekli a haj/köröm/ki kivel kavar kombó, az általában vagy céltábla lesz, vagy ő lesz az a személy, aki kipécéz valakit. Általában ez 1-2 személyre vonatkozik, aki rántja le többit is, egyáltalán nem biztos, hogy minden tag ilyen. Volt csapatom, ahol egy ember keserítette meg a napokat, de amint tovább állt, mindjárt másabb lett a légkör.

2015. jún. 15. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!