Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Megpróbáljam a többi próbanapo...

Megpróbáljam a többi próbanapot? Többi lent

Figyelt kérdés

Egy másik kérdésemnél válaszba leírtam már ezt de ott nem kaptam tanácsot. Ezért megpróbálom így. Bocsi ha hosszú lesz.

Az első munkám tegnap volt,mint recepciós. Van papírom,hogy szállodai recepciós lehetek,de nincs semmilyen tapasztalatom és a hölgy pontosan tudta ezt.

Már úgy kezdődött, hogy ez a hölgy ott hagyott a recepción,mert ő bement kávézni a másik kollégával. (Persze nem 5 perces kávé szünet volt hanem 30). Visszajött és megmutatta a szoftvert amit használnak. 5 számlát mutatott és utána nekem kellett csinálni a terheléseket. Ki volt teljesen akadva,hogy mi az hogy nem tudom megcsinálni,ha mar megmutatott 5 számlát nekem. És csak röhögött rajtam. Utána megkaptam,hogy húzzam ki magam,mert olyan hülyén nézek ki. Ott kezdett az agyam eldurran mert az arcomba röhögött közben.

Állítása szerint nem tudott velem foglalkozni mert sok dolga volt így bement hátra az irodába és ott röhögcsélt a kolleganővel. Hangosan mondta is neki,hogy semmit nem tud ez a lány.(rám értette). Adott négy kulcsot,hogy menjek fel egyedül és nezzem meg a szobákat,hogy mi a különbség köztük. Halvány fingom se volt,hogy mit kellett volna néznem. Utána valami teremfőnököt kért meg hogy vezessen engem körbe mert neki fáj a háta. A háta miatt majdnem nekem kellett valami hűtőt feltöltenem helyette de szerencsére elfelejtette.

Utána a munka vége fele kaptam egy tudnivalós papírt amin rajta volt a recepcios teendoi es a szalloda fontosabb adatai. Majd kaptam egy TESZT lapot ami 60 kérdésből állt és az volt a feladatom hogy tanuljam meg ezeket mert ki fogja kérdezni. Persze utana megint hatra ment es hallottam hogy mondja a masik lanynak hogy teszt lapot csinaltatok vele es rohogtek mint a fakutya

Erre elkezdtem olvasgatni majd jott 10 perc utan hogy akkor o most kikerdez engem. Nem tudtam a kérdésere a valaszt es megmondtam neki hogy ennyi ido alatt nem tudtam atnezni az egeszet. Erre szinten csak rohogott es megkerdezte hogy a vendegnek is ezt mondanam ha kerdez valamit az xy szolgaltatasrol,hogy nem tudom?

Termeszetesen egy pohar vizet se kaptam egesz nap de o meg bent iszogatott meg eszegetett.

Neha a siras kerulgetett mert megalazva ereztem magam. Nem ereztem jol magam ott. Paran azt mondtak hogy ha nem erzem jol magam ott akkor ne menjek vissza a tobbi probanapra mert behivott jovohetre meg ket napra.

Ti mit csinálnátok a helyembe? Vagy szokjak hozza hogy mindenhol igy fognak viselkedni es vallaljam el a munkat? 20/l

2022. ápr. 7. 13:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ott hagynám. Tudom kell a pénz, de vannak más munkahelyek is. Keressen olyat, akivel ezt megtudja csinálni. Sőt még utolsóként panaszt is tennék a főnöknek, hogy esetleg megértse, hogy miért is nem találnak embert.

Majd találsz mást, nem kell hagyni hogy megalázzon senkinek sem.

2022. ápr. 7. 13:39
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Rugós fel és hagyd ott.
2022. ápr. 7. 13:50
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha a nő valamiért nem szimpatizál veled vagy bármi - mittomén - pozícióféltés vagy akármi van, akkor nem fogsz vele zöldágra vergődni és mivel újonc vagy, lehet "meg tudja oldani" hogy bármennyire is akarod jól csinálni, ne sikerüljön tökéletesen...

Másik kolléganő nincs, aki máskor van beosztva időnként?

Rögtön nem érdemes feladni.

2022. ápr. 7. 13:50
 4/12 A kérdező kommentje:

Koszonom mindenkinek!

3-as: nincs mas. Harman vannak recepciosok. Ez a no a front office manager. Csak olyan napra osztott be probanapra a jovoheten amikor csak o van…

2022. ápr. 7. 13:57
 5/12 A kérdező kommentje:
Ja es azt kihagytam hogy februar ota nem talalnak embert oda.
2022. ápr. 7. 13:59
 6/12 anonim ***** válasza:
16%
Ha végigcsinálod, tapasztalat lesz, persze nem tudom mennyire vagy stresszes típus, mennyire tudsz kiállni magadért.
2022. ápr. 7. 14:10
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Máshol is tud tapasztalatot szerezni. És lehet hogy máshol sokkal jobban odaállnak mellé vagy ha nem is akkor nem gázolnak át rajta.

Egyszer viseltem el (az is 9.ben volt anno) hogy megaláztak, azóta soha többet. Nincs joga hozzá. Kölcsönös tisztelet!

Mint már írtam ott hagynám és panaszt tennék a főninél. Ő pedig vagy megfogadja vagy nem, az már az ő gondja.

2022. ápr. 7. 14:19
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Èn nem mennèk. Nyilván nem tudom a helyzeted, de én nem hagynàm, hogy megalàzzon. Én is szólnèk a tulajnak
2022. ápr. 7. 15:24
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is szólnék valami magasabb rangúnak, vagy esetleg, aki intézte a papírjaid, felvételed és megmondanám neki, hogy nem jövök többet, köszönöm szépen, de az alkalmazottjuk egy seggfej, aztán csinál vele, amit akar. De nem érdemes kikészülnöd egy ilyen aljadék miatt.
2022. ápr. 7. 15:35
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem mennék.
2022. ápr. 7. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!