Szerintetek jelenleg melyik országban kellene megpróbálnom munkát keresni?
Szeretnék kicsit változtatni az életemen és szerencsét próbálni valahol máshol. Viszont fontos lenne, hogy olyan helyen dolgozhassak ahol nagyjából a szakmámnak megfelel és ne mosogatnom kelljen. Akkor inkább nem mennék.
Az alábbi "plusz" dolgokkal rendelkezem:
- közgazdasági diploma (kereskedelem-marketing szakon)
- pénzügy-számviteli foszk
-felsőfokú angol nyelvtudás
-francia nyelvtudás (A2-B1 között)
Ezen kívül megfordult a fejemben, hogy akár a külföldi munkakeresés előtt Dániában szívesen tanulnék marketing mesterképzésen, illetve akár azt a nyelvet is elsajátítanám.
Tehát esetleg úgy is írhattok országot, hogy egy plusz dán marketing mesterképzéssel is rendelkeznék (nyilván akkor ez pár évvel később lenne aktuális)
De mindenképp érdekel a véleményetek, hogy szerintetek ilyesmi háttérrel hol lenne esélyem? Ti hol próbálkoznátok. Európa, esetleg USA, Ausztrália.
Nemzetközi pénzügy és számviteled is megvan? Ismerősöm Franciaországban könyvelő, szereti nagyon, sokat keres és nyugodt a környezet.
Marketing és kereskedelem területen én lehet Hollandiában helyezkednék el, oda is majdnem elég az angol nyelv tudás. - én két évig dolgoztam kint, de nem diplomás munkakörben, raktárosként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!