Mikor egy telt testalkatú ember, érmet szorongat a képein, viszont mikor egy nagyon vékony ember, mindenféle ellenfél és megpróbáltatás ellenére nyer egyszer-kétszer, majd eltapossák, akkor mire tanít ez bennünket?
Figyelt kérdés
2021. jún. 12. 07:32
2/8 anonim válasza:
Arra, hogy sose lógjunk a nyelvtan órákról.
3/8 A kérdező kommentje:
Igen, hiába intelligens ez ember, mikor ezt a tulajdonságot nem tudja használni.
2021. jún. 12. 08:06
4/8 anonim válasza:
Ez nagyon zabaros lett. Most mire is vagy kíváncsi?
5/8 anonim válasza:
Ez jó szöveg, intelligens vagyok én, csak nem tudom használni! 😃😃
6/8 anonim válasza:
Én alapban nem értem!
Hogy a frászban jön össze, hogy egy duci sakkversenyt nyert, vagy szumóbirkózó, azzal, hogy a sovány "ellenfél és megpróbáltatás ellenére" mondjuk horgászversenyt nyer?
Ráadásul MINDEN versenyre igaz, hogy van "ellenfél", különben nem lenne verseny.
Tragikus a fiatalok egy részének a szellemi szintje, hogy még kérdezni is képtelenek érthetően és ezt nem lehet csak az oktatás színvonalára írni!
7/8 anonim válasza:
Egy telt embernek nem lehetet mindenféle ellenfele és érheti megpróbáltatás? Utána őt nem taposhatják el?
És mi a tököm az összefüggés a telt és a vékony ember között? Például helyesírás-versenyért járó díjat nehezebb teltként nyerni, vagy mi az isten már megint ez a kérdés?
8/8 anonim válasza:
Engem arra, hogy vekony, nagyon eros kisebbsegi komplexusban szenvedo szemely a kerdezo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!