Szerintetek megpróbáljam?
Figyelt kérdés
A munkahelyemen új főnököt keresnek arra a részre, ahol kezdtem dolgozni. Szorgalmas voltam nagyon, de nőként nem tudtam érvényesülni, a napokban megtaláltam a vastag mellényemet, ami saját pénzből vettem, hogy ne fázzak a hideg miatt, de mivel rossz emlékek kötnek a munkámhoz, ezért kidobtam, ahogy kellett. Tapasztalatom van a munkához, számolni nem tudok, főnökök sem szimpatikusak már nekem, van esélyem arra, hogy tapasztalattal dolgozzak főnökként, írásom még sok év múlva is a táblán van. Annyira szeretnék főnök lenni, de nem szeretnék már a munkahelyemen dolgozni. Mit tegyek?2022. febr. 1. 09:37
1/5 A kérdező kommentje:
S.O.S
2022. febr. 1. 09:40
2/5 anonim válasza:
Próbálj meg főnök lenni. Ha felvesznek hátha megváltozik a dolog. Ha nem, akkor meg felmondasz. Adj egy utolsó esélyt a változásnak.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi! :) :*
2022. febr. 1. 09:45
4/5 anonim válasza:
Nézd: főnöknek lenni felelősség. A te dolgod rávenni az embereket, hogy jól dolgozzanak, és neked kell elszámolni felfelé a rád bízott mindennel is.
Ez azt is jelenti, hogy következetesnek és okosnak kell lenned, olykor keménynek is. A beosztottjaid néha megpróbálnak majd átverni, lesz lopás, fegyelmezetlenség meg minden szokásos nyűg.
Plusz részleteiben át kell látnod, hogy mi történik a részlegeden, előre el kell hárítani bajokat, döntéseket hozni, javaslatokat tenni stb.
Mindezekben a dolgokban jól jön a helyben szerzett tapasztalat, és ha úgy érzed, hogy menni fog, akkor hajrá! :)
5/5 anonim válasza:
"mivel rossz emlékek kötnek a munkámhoz, ezért kidobtam"
Ez buta dolog volt, ugye tudod?
Ha főnök leszel, ilyet ne csinálj, és jobban gondold meg a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!