Az új munkahelyemen eddig full Home Office volt, mostantól be kell járnunk, hogyan kellene a bemutatkozást kezelni?
Figyelt kérdés
Őszintén szólva egy év utána van olyan akiről azt se tudom hogyan néz ki pedig együtt dolgozunk, meg munkában chateltünk is, de ez nekem olyan fura.
Most tényleg mindenkihez oda kellene menni? Főleg úgy hogy nem egyszerre lesz benn mindenki, tehát hetekig csinálhatom majd...
2022. ápr. 4. 20:15
1/3 anonim válasza:
Ha neked nincs rá igényed, akkor nem, nem kell. Én odamentem az új kollégákhoz kicsit trécselni.
2/3 anonim válasza:
Úristen én felmondanék, ha újra be kéne járni
3/3 anonim válasza:
Én is csak a felmondásom leadni mennék már csak be. 😂 A halál járna be ennyi jó home office lehetőség mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!