Ha az ember mindig a munkahelyi szabályokhoz alkalmazkodik, akkor feladja a gerincét?
Pl:
-Több részlegen, osztályon kell dolgozni, de ez természetes lett, mert oda nincs szükség új emberekre.
-Eddig volt az alkalmazottak rendelkezésére palackozott víz kirakva, aztán az sem lesz a későbbiekben, mert a vízautomaták
tisztításra kerültek, de nem lehet erről, annyira meggyőződni. Ilyenkor, ha mindig mások utasításai szerint megy az ember, akkor boldog lehet?
Kérdező, valamit nagyon félre értesz.
Munkahelyen is, mint az életben is, azért vannak szabályok, hogy ne történjen káosz.
Amiket felsoroltál, azokkal mi a problémád?
Szerintem neked inkább az alkalmazkodással vannak bajaid.
Nincs palackozott víz? Szóval nem áramlik a csí?
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..
Munkahelyi szabályok = óvoda.
Nos, felnőtt ember vagyok, így majd én eldöntöm, mihez mennyire alkalmazkodom. A munkáltató az anyukáját szabályozza, ha akarja.
7!
Nyilván igen gyakran valtogatod a munkahelyed. Már ha volt egyáltalán valaha ilyen hozzaallassal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!