Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mást mondanak interjún, mint...

Mást mondanak interjún, mint ami később a munkaköröm lett, mennyire általános ez?

Figyelt kérdés
Egy csomó mindent nem mondtak el az interjún, hogy majd a feladatom lenne, amelyet aztán hónapok alatt szépen lassan odaadtak nekem. Ennek az indoka, hogy "miért, akkor ki csinálja?" Tehát majdnem úgy jön ki, hogy szó sem volt ezekről a feladatokról, a fizetésem ugyanannyi, de ha ki merek állni magamért, azt felháborítónak gondolják. Én meg úgy gondolom, hogy nem korrekt az, hogy mást mondanak az interjún, majd szépen lassan csepegtetnek feladatokat és akkor "értékes munkaerő" vagyok, meg "milyen jó, hogy ehhez is értek", de ha a fizetés szóba kerül, akkor sima asszisztens vagyok, akinek szerintük ennyi a megérdemelt bére.
2022. márc. 25. 07:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Ha valakinek nem tetszik a minimálbéres munka és egyszer megkérik, hogy fordítson, hogy lehet olyan hülye, hogy nem ragadja meg a lehetőséget? Ha rájönnek, hogy hasznos vagy, jobb munkát is kaphatsz később, de te csak azt bizonyítottad, hogy semmit se érsz. És csodálkozol, hogy nem fizetnek meg.
2022. márc. 25. 18:17
 12/14 anonim ***** válasza:
#6 Te nagyon buta vagy, már bocs. Életem legelső jól fizető munkahelyét úgy kaptam, hogy minimálbéres melón felfigyeltek rám, mert mindent is bevállaltam és azt jól csináltam... Így elszaladni a lehetőség mellett, majd hőbörögni, hogy nem fizetnek el. Húbakker. Nem tudom mit hagytál ki.
2022. márc. 25. 19:13
 13/14 anonim ***** válasza:
#6 egy tipikus nagyszájú proli. Fele se igaz annak, amit mond.
2022. márc. 25. 20:27
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

6-os legalább kiáll magáért.

Persze vannak szerencsések, akiket több szívásért jobban megfizetnek, de az általános nem ez, hanem a dolgozó pofátlan kihasználása.

2022. márc. 25. 22:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!