Mi lehetne a megoldás?
Hát a női munkásokkal sokkal nehezebb ilyen téren! Sokkal több a konfliktus! Minnél többen vannak együtt annál több a viszály!
Próbáld távolabb beosztani egymástól őket, ha lehet!
Vagy a drasztikusabb elküldöd azt aki a viszályokat szítja! Így a többi is meggondoltabb lesz!
Az szokott a baj lenni a vezetőkkel, hogy semmit sem szoktak ilyenkor csinálni. A lányt fogják majd kitenni a végén, ahelyett, hogy rendet csinálnának, de nem fognak, mert ugye többségben az erő, a régi dolgozók a jól bevált emberek, hiába szemetek nem számít, aztán menjen csak az új akit kicsináltak, mivel ő csak egyedül van, míg többet egyszerre nem szerencsés elküldeni mert nem lesz aki dolgozzon.
Sajnálom szegény lányt, hogy ilyen ratyi helyre keveredett. Te sem fogsz semmit tenni, majd megvárod szépen, hogy teljesen ellehetetlenítsék szerencsétlent, hogy te is csak megmaradj a jófej vezetőnek, ne kelljen konfliktusba keveredned. Vagy lehet beelőz és ő mond fel előbb. Lehet jobban járna.
4-es, amit írtál az első szakaszban, teljesen egyet értek. Én így voltam, mint új.
A főnöknő tátott szájjal nézte, és nem csinált semmit. Végül fél évig bírtam, aztán eljöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!