Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tennétek, ha unalmas...

Mit tennétek, ha unalmas lenne a munkahelyetek?

Figyelt kérdés
A lényeg, hogy kereskedelemben vagyok, pici cégnek van egy boltja, egyedül vagyok bent. 10 óra heti 3-4szer,nem vészes de alig tér be ember. Adminisztrációt szoktam csinálni, leltároztam, takarítottam, mindent kitaláltam már, de olyan hamar meg lehet ezeket csinálni, utána meg megint csak az üres járat. Először kínosan próbáltam kitölteni az időt, hisz csak fél éve vagyok itt, de rájöttem (mikor beugrottam) , hogy ha a másik kolléga van bent, az laptopot hoz magával, beszéltem vele is, hogy mit lehetne még tenni, de csak annyit mondott, hogy csináld meg amit kell és kész. Tovább nem mertem kérdezősködnk. Könyveket hozok magammal, gondolkoztam, hogy hozok én is laptopot, nyelveket tanulok stb. De csak 5 hónapja vagyok itt, még mindig tudom mit csináljak, ha nincs semmi. Esetleg valaki hasonló cipőben van, vagy volt, miket érdemes tenni, vagy mivel lehet elütni az időt? Ami még érdekel, hogy ez hosszú távon mennyire lesz bírható? Még csak 22 éves vagyok, igazából jól fizetnek (nem is értem), és szerencsésnek gondolom magam, de mégis az unalom az kellemetlen tud lenni.
2022. márc. 21. 19:43
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
9es ettől félek én is. Ezért tettem fel a kérdést, mert jól hangzik, de azért néha az unalom rosszabb, mintha dolgozni kellene.
2022. márc. 25. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!