Nemrég alig pár hete kezdtem egy munkahelyen és az egyik nő nem kedvel. Ti tennétek bármit ezügyben vagy nem?
Figyelt kérdés
Annyi a történet hogy egy olyan becenéven szólított ami nekem nem jön be, és mondtam hogy ezt ne! Utána rossz érzés volt bennem hátha megbántottam és írtam neki, és megbeszéltük. Gondoltam minden ok. De azóta már blöffölt az egyik feladattal hogy az én dolgom, meg igazából kerül is, mert takarító és a papírját nekem kéne aláírni minden nap de persze nem jön oda minden nap.. érdemes még beszélnem vele vagy hagyjam a francba, hadd duzzogjon? Felnőtt emberek vagyunk.2021. febr. 3. 11:35
1/14 Dr.med.habil. Genya válasza:
Egy takarító püffögésére adsz? :D
Ne legyél már bolond. Meg ahogy hallom, ő függ tőled. Ne viccelj már.
NE alázkodj meg túlzottan, soha, senki előtt!
2/14 anonim válasza:
Ohh még nehogy te feküdj le ne neki!
Hagyd a francba.
3/14 A kérdező kommentje:
Csak mint emberileg kérdeztem hogy ti foglalkoznátok-e még ezzel a dologgal vagy nyugodt szívvel hagyjam a csudába? Érdemes- e próbálni javítani a kapcsolaton?
2021. febr. 3. 12:04
4/14 Dr.med.habil. Genya válasza:
Az ilyen még arra se méltó, hogy az ajtaja elé xarjak :D
Hagyjad már, hát kiez? :D Egy senki. Nem mert takarító, hanem mert ennyi esze van....
5/14 anonim válasza:
MEgbeszélted vele, onnantól semmit ne csinálj. Egyrészt, neki is joga van eldönteni, hogy kit kedvel és kit nem és úgy tűnik, téged nem :D Másrészt igazuk van a többieknek, nem szabad ennyire kedveskedni azoknak, akik alattad dolgoznak, mert hülyére fognak venni igen hamar. Ha már mindenáron beszélni akarsz vele, tedd helyre, mert olyan nincs, hogy blöffölget meg nem megy oda, amikor kéne. Nehogymár még te futkoss utána, nem vagyok híve a munkahelyi alá és fölérendeltségnek, de azért tudja már, hogy hol a helye...
6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Természetesen nem futkosok utána hanem megvárom hogy odajöjjön és aláírjam amit kell. Elvileg naponta kéne de csak heti egyszer jön oda, én nem szólok semmit.
2021. febr. 3. 12:17
7/14 Dr.med.habil. Genya válasza:
Tudod ki írná akkor alá...:D
8/14 anonim válasza:
Csak akkor írd alá, ha meggyőződtél róla, hogy el is végezte a munkáját. Az is lehet, hogy vele teszteltet valamelyik beteg főnököd.
9/14 anonim válasza:
Ha megy aláíratni, akkor mondd neki, hogy bocs nem érek rá. Tudja már hol a helye. Nem azért mert takarító, hanem mert nem tisztelt, mint embert és hazudott.
10/14 anonim válasza:
Mit foglalkozol vele?Nem látod hogy nem normális?Nem kedvel.Na és?Nem kedvelhet mindenki mindenkit.Ilyen nem létezik még a mesében sem.Tojd le a francba ez az idiótát.Mielőtt aláírod a papírját nézd meg hogy elvégezte e a feladatát.Ne hogy már a nyúl vigye a puskát.Milyen szemtelen emberek vannak atya ég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!