Nemrég alig pár hete kezdtem egy munkahelyen és az egyik nő nem kedvel. Ti tennétek bármit ezügyben vagy nem?
Azokat a napokat írd alá neki, amelyeken megjelenik nálad és el is végzi a munkáját. Ez majd helyére teszi dolgokat, - gyűlölködni, parazsat szítani nem sok értelme van. Nem mellesleg jegyzem meg, hogy egy takarítónő vagy egy portás legalább olyan fontos láncszeme egy működő gépezetnek, mint bárki más, aki nem ezekben a munkakörökben dolgozik. Ezt csak akkor kezdik el sokan belátni, amikor - pl. betegség miatt - nem tud senkit az üzemeltetés küldeni takarítani sehova úgy 8-10 napon keresztül. -Ekkorra már azért a nagyképű, lenéző emberek is észreveszik, hogy kifogyott a WC papír, a plafonig szaros minden az illemhelyen és dombokban áll a bűzlő szemét a szemetes edények környékén vagy kelletlen stílusú, ruházatú, viselkedésű emberek csapkodják sikoltozva egy irodában valamelyik asztalt. Nem kellene ennyire lenézni senkit, - eléggé lehangoló lehet magának az érintettnek is az a tény, hogy manapság már nem ritka a diplomás takarító, (mert idáig is elfejlődtünk - és ez az állam, a munkáltatók szégyene is).
-Én nem vagyok takarító, de nem egyedi eset, hogy találkoztam ilyen emberrel. Nem kell körbe nyalni senkinek a fülét, de egy kicsivel több emberség, tisztelet nem kerül pénzébe senkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!