Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nemrég alig pár hete kezdtem...

Nemrég alig pár hete kezdtem egy munkahelyen és az egyik nő nem kedvel. Ti tennétek bármit ezügyben vagy nem?

Figyelt kérdés
Annyi a történet hogy egy olyan becenéven szólított ami nekem nem jön be, és mondtam hogy ezt ne! Utána rossz érzés volt bennem hátha megbántottam és írtam neki, és megbeszéltük. Gondoltam minden ok. De azóta már blöffölt az egyik feladattal hogy az én dolgom, meg igazából kerül is, mert takarító és a papírját nekem kéne aláírni minden nap de persze nem jön oda minden nap.. érdemes még beszélnem vele vagy hagyjam a francba, hadd duzzogjon? Felnőtt emberek vagyunk.
2021. febr. 3. 11:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
59%

Azokat a napokat írd alá neki, amelyeken megjelenik nálad és el is végzi a munkáját. Ez majd helyére teszi dolgokat, - gyűlölködni, parazsat szítani nem sok értelme van. Nem mellesleg jegyzem meg, hogy egy takarítónő vagy egy portás legalább olyan fontos láncszeme egy működő gépezetnek, mint bárki más, aki nem ezekben a munkakörökben dolgozik. Ezt csak akkor kezdik el sokan belátni, amikor - pl. betegség miatt - nem tud senkit az üzemeltetés küldeni takarítani sehova úgy 8-10 napon keresztül. -Ekkorra már azért a nagyképű, lenéző emberek is észreveszik, hogy kifogyott a WC papír, a plafonig szaros minden az illemhelyen és dombokban áll a bűzlő szemét a szemetes edények környékén vagy kelletlen stílusú, ruházatú, viselkedésű emberek csapkodják sikoltozva egy irodában valamelyik asztalt. Nem kellene ennyire lenézni senkit, - eléggé lehangoló lehet magának az érintettnek is az a tény, hogy manapság már nem ritka a diplomás takarító, (mert idáig is elfejlődtünk - és ez az állam, a munkáltatók szégyene is).

-Én nem vagyok takarító, de nem egyedi eset, hogy találkoztam ilyen emberrel. Nem kell körbe nyalni senkinek a fülét, de egy kicsivel több emberség, tisztelet nem kerül pénzébe senkinek!

2021. febr. 3. 13:23
 12/14 anonim ***** válasza:
76%
Ne foglalkozz vele.
2021. febr. 3. 17:56
 13/14 anonim ***** válasza:
60%
Kihívnám egy ringbe megküzdeni vele.
2021. febr. 3. 18:48
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz vele, egy munkahelyen nem lehet mindenki puszi pajtás mindenkivel. Én örülnék a helyedben, hogy egy takarítóról, és mondjuk nem a főnöködről van szó. :) Jó ember vagy, ez látszik, de az ilyen emberek nem érdemlik meg, hogy ennyit foglalkozz velük, nem te leszel kevesebb attól, hogy ő bunkó veled!
2021. febr. 4. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!