Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Megaláztak a munkahelyemen,...

Megaláztak a munkahelyemen, ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Suli mellett egy gyárban dolgozom, 20 éves vagyok. Mivel kevés a fiatal lány a cégnél, mint az lenni szokott, itt is többet foglalkoznak velem, mint azt amúgy indokolnám. Fiatal vagyok, tűrhető kinézettel, néhány ember szerint már nagyjából megvoltam a fél cégnek. Ennek az összes valóságalapja, hogy a külföldi főnököm udvarolgatott egy időben, csak igen feltűnően tette, ezért mindenki hamar rájött a dolgokra. Én szívesen beszélgettem vele nyelvgyakorlás céljából, illetve meg mert mint embert hamar megkedveltem, de nem mondanám, hogy olyan sokat beszélgettünk. Mindenesetre mivel a többség nem tud a cégnél angolul, nem tudhatták, miről (egyébként általában teljesen átlagos dolgokról) folyik a diskurzus. Ennek ellenére már megmondtam a főnöknek, hogy hagyjon, mert nem szeretnék tőle semmit.

Ma az egyik középvezető, akinek az én beosztásomhoz annyi köze van, hogy a beosztottjai csomagolják az általam ellenőrzött dobozokat, megkérdezte a két fiútól, akik várták, hogy kész legyek, mivel épp nem volt más munkájuk, hogy mit csinálnak. Mondták nagy viccesen, hogy arra várnak, hogy tömködjenek (bubifóliával a dobozt, de vicces, mert kétértelmű, haha), mire a középvezető megvetően rám nézett, és azt mondta, hogy most majdnem mondott valamit, de inkább nem. Értelemszerűen ezt nem engedtem el a fülem mellett, sejtettem, hogy mit szeretne mondani. Mondtam, hogy ha már elkezdte, fejezze be, mire azt mondta hangosan, a fiúk és egy tízméteres körben mindenki füle hallatára, miközben mint egy rongyra, úgy meredt rám, vagyis csak felém, hogy "tömködi azt már más", és elvonult.

Jogos a felháborodásom? Valószínűleg a főnökre célzott, de de nem gondolom, hogy még ha lenne is ennek alapja, joga lenne hozzá, hogy így megalázzon, illetve ilyen undorítóan és lealacsonyítóan nyilatkozzon rólam meg a testemről. A dolog pikantériája, hogy nem mintha ő ezt tudná meg köze lenne hozzá, de két hónapja veszítettem el a szüzességem az első szerelmemmel, így különösen sértőnek érzem ezt.

Mit tennétek a helyemben? Csak azért, mert fiatal vagyok, és visszahúzódó, hagynom kellene, hogy így beszéljenek velem?

2020. szept. 1. 21:14
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
18%

Naiv vagy,és nem tudod hogy kell viselkedni.

Hiába haborodsz fel, ez így van.

Ezekből fogod megtanulni, hogy viselkedj.

2020. szept. 1. 21:21
 2/24 A kérdező kommentje:
Te miről beszélsz...?
2020. szept. 1. 21:22
 3/24 anonim ***** válasza:
14%
Tipikus kis agyátjátszó kislány vagy.
2020. szept. 1. 21:25
 4/24 A kérdező kommentje:
Ja, mert én magyaráztam bele mások életébe minden előzmény nélkül... Menj, máshol éld ki az elmebajaidat, köszönöm
2020. szept. 1. 21:26
 5/24 anonim ***** válasza:
80%
Az kiál mágáért miért jelenti azt hogy játca az agyát?
2020. szept. 1. 21:27
 6/24 anonim ***** válasza:
90%

Jól tetted hogy kiáltál magadért

Azért mert lány vagy ne hagyd magad

2020. szept. 1. 21:29
 7/24 anonim ***** válasza:
17%
Hát ha alapból azthiszi mindenki hogy mindenkinek megvoltál nem kellene ilyennel viccelődnöd aztán meg megsértődnöd mert tényleg kis ribinek néznek :D ha lesz*rnád mit gondolnak rólad akkor nyugodtan de hát így is a lelkedre vetted úgyhogy ez a fajta társalgás nem neked való
2020. szept. 1. 21:29
 8/24 acelsziv ***** válasza:
94%
Na. Megtalálták a keretének. Ha a külföldi főnök magasabb pozícióban van, mint ez a csicska beszélj vele, hogy mi történt. Ezt ne hagyd annyiban. Segítsen és tegye helyre a csicskát.
2020. szept. 1. 21:31
 9/24 A kérdező kommentje:
Én nem viccelődtem semmivel, olvasd vissza, amit írtam. A fiúk mondták a tömködős dolgot, azt, hogy vicces lenne, elég erős iróniával írtam. Az meg, hogy a lelkemre vettem, elég bagatell kifejezés, inkább csak azt gondolom, az emberi méltóságomba taposott bele az ürge :)
2020. szept. 1. 21:31
 10/24 anonim ***** válasza:
88%

Teljes mértékben igazad van. Undorító az ilyen ember.

Én elmondanám a felettesenek, hogy mi történt és örüljön, H nem jelented fel..

2020. szept. 1. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!