Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tennétek, ha unalmas...

Mit tennétek, ha unalmas lenne a munkahelyetek?

Figyelt kérdés
A lényeg, hogy kereskedelemben vagyok, pici cégnek van egy boltja, egyedül vagyok bent. 10 óra heti 3-4szer,nem vészes de alig tér be ember. Adminisztrációt szoktam csinálni, leltároztam, takarítottam, mindent kitaláltam már, de olyan hamar meg lehet ezeket csinálni, utána meg megint csak az üres járat. Először kínosan próbáltam kitölteni az időt, hisz csak fél éve vagyok itt, de rájöttem (mikor beugrottam) , hogy ha a másik kolléga van bent, az laptopot hoz magával, beszéltem vele is, hogy mit lehetne még tenni, de csak annyit mondott, hogy csináld meg amit kell és kész. Tovább nem mertem kérdezősködnk. Könyveket hozok magammal, gondolkoztam, hogy hozok én is laptopot, nyelveket tanulok stb. De csak 5 hónapja vagyok itt, még mindig tudom mit csináljak, ha nincs semmi. Esetleg valaki hasonló cipőben van, vagy volt, miket érdemes tenni, vagy mivel lehet elütni az időt? Ami még érdekel, hogy ez hosszú távon mennyire lesz bírható? Még csak 22 éves vagyok, igazából jól fizetnek (nem is értem), és szerencsésnek gondolom magam, de mégis az unalom az kellemetlen tud lenni.
2022. márc. 21. 19:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki, hogy nincs stressz és nem bsztat senki. Ha lehet vinni könyvet meg laptopot, akkor vigyed valamelyiket. Én podcasteket hallgatnék vagy sorozatokat néznék. Legalább ezekkel is tudnék haladni.
2022. márc. 21. 19:47
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Tanulnék, filmeznék, pihennék. Hol lehet ilyen munkahelyet találni? Nekem is kell egy ilyen.
2022. márc. 21. 19:49
 3/11 anonim ***** válasza:
A biztonsági őr is ilyen.
2022. márc. 21. 19:51
 4/11 anonim ***** válasza:
Én örülnék neki
2022. márc. 21. 19:55
 5/11 anonim ***** válasza:
Nyelvtanulás, bármi. A jövődbe fektess be és tedd hasznossá a szabadidőt (csak ne túl feltűnően)
2022. márc. 21. 20:02
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Fogadd el, hogy nincs agyf*sz naponta, de van állásod. Használd ki az időd tanulással.
2022. márc. 21. 20:07
 7/11 A kérdező kommentje:
Mázlista voltam, hogy kifogtam :) De előtte borzasztóan rossz munkahelyem volt, ezért is próbálom a legtöbbet kihozni most. Még félek bármit is tenni, könyvet is csak max 2 hetente hozok be egyet. Várok még egy picit és megpróbálok akkor hasznos dolgokat csinálni,fejleszteni önmagam, ezek jó ötletek.
2022. márc. 21. 20:13
 8/11 anonim ***** válasza:
ha szar volt az előző helyed, és jól is fizetnek, akkor tényleg nem értem mi a baj. Meg kéne becsülni egy ilyen helyet. Ha új vagy, akkor még ráérsz lazábbra venni a figurát.
2022. márc. 21. 20:24
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mondja mindenki, hogy az unalmas munkahelynek örülni kell. Igen örülni kell neki, ha már csak 10 éved van a nyugdíjig és a maradék 10 évben már nem akar beleszakadni a munkába.

Amúgy meg egy ilyen unalmas munkahelyen baromi könnyen le lehet épülni agyilag, demotivált leszel, és ha egyszer egy másik pörgösebb munkahelyre kerülsz, onnan egyből ki fogsz hullani mert hozzászoktál a vegetáláshoz.

Nekem ilyen munkahelyem van, egy nap kb 5-6 órában nincsen semmi dolgom, egyszer elfogynak a filmek is, és egyszer a folyamatos internetezést is megunod, vagy a folyamatos olvasást, + nem lehet teljesen elvonatkoztatni attól, hogy egy munkahelyen vagy, nem úgy képzeljétek ezt el, hogy olyan ha munkahelyen néztek filmet/tanultok, mintha otthon tanulnátok.

Ne irigyeljétek annyira az ilyen munkahelyeket mert nem jó egyszerűen, teljesen leépülsz.

2022. márc. 22. 11:22
 10/11 anonim ***** válasza:
Dugj be egy vezeték nélküli fülhallgató egyik felét és hallgass zenét,videót,akármit.Ez még nem is feltűnő,hallasz mindent közben,gyorsan el tudod tenni.
2022. márc. 22. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!