Feláldoznátok a borzalmas, de jól fizető melótokat egy kevésbé pénzes, de annál élvezetesebb munkára?
Gyárban, 3 műszakban dolgozom. Ezzel szerintem mindent el is mondtam. Annyi a jó benne, hogy rendesen megfizetik. Jól keresek a környék többi lehetőségéhez képest. Azonban egyre jobban utálom! Az embereket, a pletykát, az ostobaságot és szennyt, ami itt uralkodik. Szeretnék kitörni innen. Ezért tanulnék. Olyat, amit szeretek. Viszont azt már most tudom, nem keresnék vele valami sokat. Sőt.
Hogy döntenétek a helyemben?
Ha mondjuk nincs gyereked és tud támogatni valaki akkor érdemes.Viszont virágkötők úgy tudom minimálbéren felül nem keresnek sokkal többet ha egyáltalán(alkalmazottként).Így nehéz lesz eltartani magadat,gyereket nem nagyon kell tervezni így ha a párod nem keresen többször ennyit.Saját ingatlan,nem legszrabb autó,nyaralás,ezeket kb el lehet felejteni.
De ha így érzed jól magad és nincs nagy igényed akkor csináld,az se jó ha az életed harmadát gyűlölve töltöd le.Azzal viszont számolni kell hogy rengeteg dolgot nem fogsz tudni megengedni magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!