Feláldoznátok a borzalmas, de jól fizető melótokat egy kevésbé pénzes, de annál élvezetesebb munkára?
Gyárban, 3 műszakban dolgozom. Ezzel szerintem mindent el is mondtam. Annyi a jó benne, hogy rendesen megfizetik. Jól keresek a környék többi lehetőségéhez képest. Azonban egyre jobban utálom! Az embereket, a pletykát, az ostobaságot és szennyt, ami itt uralkodik. Szeretnék kitörni innen. Ezért tanulnék. Olyat, amit szeretek. Viszont azt már most tudom, nem keresnék vele valami sokat. Sőt.
Hogy döntenétek a helyemben?
A fö kérdés, MIT akarnál tanulni, egyáltalán lenne-e esélyed elhelyezkedni vele!
De ha ennyire nem érzed jól magad ott, ahol vagy, akkor onnan mindenképpen eljönnék a helyedben.
A természet, a növények, amik érdekelnek igazán.
Virágkötés (a környéken temérdek virágbolt van) és dísznövénykertészet (faiskola is üzemel).
Ezek nem jól fizető szakmák sajnos.
Ez tényleg olyan, amiben ha jó vagy, akkor meg tudsz belöle élni, és valószínüleg jobban is fogod magad érezni.
De ha ez a hobbid mostanáig, akkor arra is gondolj, hogy attól kezdve, hogy ebböl élsz meg, már nem lesz munka után pihentetö hasonló dologgal foglalkozni.
Nem ez a hobbim. Soha nem is volt.
Nem tudom mennyit keres egy virágkötő.
Én nem vàltanék mert sok a szabadidőm és ebből a fizuból tudom eltartani a gyerekeim..
Vannak jó mtàrsaim a kötekedők meg nem érdekelnek..persze fàrasztó fizikai de egy főàllàs mellett nem maradna időm ennyit kiràndulni stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!