Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Feláldoznátok a borzalmas, de...

Feláldoznátok a borzalmas, de jól fizető melótokat egy kevésbé pénzes, de annál élvezetesebb munkára?

Figyelt kérdés

Gyárban, 3 műszakban dolgozom. Ezzel szerintem mindent el is mondtam. Annyi a jó benne, hogy rendesen megfizetik. Jól keresek a környék többi lehetőségéhez képest. Azonban egyre jobban utálom! Az embereket, a pletykát, az ostobaságot és szennyt, ami itt uralkodik. Szeretnék kitörni innen. Ezért tanulnék. Olyat, amit szeretek. Viszont azt már most tudom, nem keresnék vele valami sokat. Sőt.

Hogy döntenétek a helyemben?

2022. márc. 21. 18:01
A kérdező szavazást indított:
Nem váltanék - a pénz fontosabb
Váltanék - az én boldogságom az első
Találj ki mást (ha van ötleted, kérlek írd le!)
45 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

A fö kérdés, MIT akarnál tanulni, egyáltalán lenne-e esélyed elhelyezkedni vele!

De ha ennyire nem érzed jól magad ott, ahol vagy, akkor onnan mindenképpen eljönnék a helyedben.

2022. márc. 21. 18:06
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha még tudnék élni a kevesebből is, simán valtanek
2022. márc. 21. 18:21
 3/16 A kérdező kommentje:

A természet, a növények, amik érdekelnek igazán.

Virágkötés (a környéken temérdek virágbolt van) és dísznövénykertészet (faiskola is üzemel).

Ezek nem jól fizető szakmák sajnos.

2022. márc. 21. 18:22
 4/16 anonim ***** válasza:
94%
Én pont ezt csináltam. Szakmán belül maradtam, jóval kevesebb pénzért, de sokkal kevésbé stresszes körülmények között. Egyelőre nem bántam meg.
2022. márc. 21. 18:30
 5/16 anonim ***** válasza:
61%

Ez tényleg olyan, amiben ha jó vagy, akkor meg tudsz belöle élni, és valószínüleg jobban is fogod magad érezni.

De ha ez a hobbid mostanáig, akkor arra is gondolj, hogy attól kezdve, hogy ebböl élsz meg, már nem lesz munka után pihentetö hasonló dologgal foglalkozni.

2022. márc. 21. 18:33
 6/16 Miss Endzsi ***** válasza:
57%
Mennyit keres a virágkötő, 160?
2022. márc. 21. 18:45
 7/16 A kérdező kommentje:

Nem ez a hobbim. Soha nem is volt.

Nem tudom mennyit keres egy virágkötő.

2022. márc. 21. 19:00
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha minden nap gyomorideggel és utálattal járnék be dolgozni, akkor számomra nem lenne kérdés a váltás.
2022. márc. 21. 19:03
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
En is tuti valtanek. Nem azert dolgozom, hogy belebetegedjek.
2022. márc. 21. 19:20
 10/16 anonim ***** válasza:
44%

Én nem vàltanék mert sok a szabadidőm és ebből a fizuból tudom eltartani a gyerekeim..

Vannak jó mtàrsaim a kötekedők meg nem érdekelnek..persze fàrasztó fizikai de egy főàllàs mellett nem maradna időm ennyit kiràndulni stb

2022. márc. 21. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!