Meddig érdemes várni a visszajelzésre?
Figyelt kérdés
Voltam egy 2 körös állásinterjún, a második kör után 1 héttel ígértek visszajelzést.
Rá 1 hétre felhívtak, hogy nem várt körülmény miatt a kiválasztási folyamat elfog húzódni, jelenleg nem tudják, hogy meddig, és azért is hívtak fel, hogy legyek türelemmel, mert szimpatikus voltam a 2 interjún.
Azóta eltelt 3 hét, meddig érdemes még várnom?
2022. márc. 21. 09:32
1/7 anonim válasza:
Várni sose érdemes. Amíg nincs aláírt szerződés, addig folytatni kell az álláskeresést. Ettől még lehet, hogy van itt is esélyed. Kérdezd meg, hogy mi a helyzet, van-e eredmény, mikorra dől el stb.
2/7 A kérdező kommentje:
Egy másik helyről már van konkrét ajánlatom, de a fenti munkalehetőség jobban érdekelne.
2022. márc. 21. 10:00
3/7 anonim válasza:
Szerintem akkor kérdezz rá nyugodtan,veszteni valód nincs.
5/7 anonim válasza:
Ha konkrét ajánlatod van, en nen nem várnék legfeljebb eljossz ha mégis bejon a másik
6/7 anonim válasza:
Gondolom sakkoznak kit vegyenek fel. Lehet, sot biztos volt jobb nálad. (nem bántas
7/7 Shaddark válasza:
"Egy másik helyről már van konkrét ajánlatom, de a fenti munkalehetőség jobban érdekelne."
Szerintem is akkor hívd fel őket, ezt így őszintén mondd el.
A te értéked is növeli ha másnak is kellesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!