Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Felmondásnál érdemes megmondan...

Felmondásnál érdemes megmondani a valós indokot?

Figyelt kérdés

Ha pl. szerettem a munkámat, de a körülmények miatt (inkompetens munkatársak, túl sok munka, beosztás problémák) inkább eljöttem azt említsem meg vagy inkább valami klisét találjak ki?

Nyilván túl negatív sem szeretnék lenni, hisz a jövőben akár még jelentkezhetek a céghez más pozícióba (multiról van szó, IT).

2022. márc. 20. 18:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
ui. a csicskák soha nem lesznek vezetők, nem tudnak harcolni semmiért..
2022. márc. 20. 20:45
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Én anno úgy jöttem el a kis maszek cégtől, hogy mindenki hátba szúrt.

A fő szarkavaró takony végül lelépett utánam 1-2 hónappal, nagyot nevettem, mivel 2x annyi fizetést kaptam fele annyi munkáért 300 km odébb. Ma előre köszön a volt Főnököm, akivel mai napig bánom, hogy úgy váltunk el, hogy nem nekem adott igazat.

Gondoltam leírom nekik:

- nincs fizetett szabadság

- nem adnak munkaruhát

- 8 helyett 10 órát dolgoztunk

De a karma megbosszulta a leírást, két embere maradt a 5-ből abból egy már halálosan unja...

Kaptak egy szép adócsalás csekket, amit nem én intéztem, hanem a fő xarkavaró.

2022. márc. 20. 21:33
 13/13 anonim ***** válasza:

Decemberben jöttem el a Howmet-Köfémtől, még próbaidő alatt, mert kifogtam két olyan kollégát akik csak szivattak, én dolgoztam, ők meg csavarogtak, aludtak.

Ugyan a próbaidő alatt nem kell megindokolni miért hagytam el a céget, azért egy kérdőívet mégis kitöltött a csaj, hogy mik voltak az okok amiért eljöttem. Hogy aztán lett-e foganatja, azt már nem fogom megtudni.

2022. márc. 21. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!