Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Felmondásnál érdemes megmondan...

Felmondásnál érdemes megmondani a valós indokot?

Figyelt kérdés

Ha pl. szerettem a munkámat, de a körülmények miatt (inkompetens munkatársak, túl sok munka, beosztás problémák) inkább eljöttem azt említsem meg vagy inkább valami klisét találjak ki?

Nyilván túl negatív sem szeretnék lenni, hisz a jövőben akár még jelentkezhetek a céghez más pozícióba (multiról van szó, IT).

2022. márc. 20. 18:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%
A saját érdekedben nem érdemes. A lelkeden könnyítenél, de elvágnád a jövőbeli esetleges lehetőségeidet.
2022. márc. 20. 18:35
 2/13 anonim ***** válasza:
97%
Ha tudod úgy tálalni, hogy ne érezze a főnököd ellene irányulónak, akkor el lehet.
2022. márc. 20. 18:42
 3/13 anonim ***** válasza:
24%

akkor miért nem mostjelentkezel olyan pozícióba cégen belül?

amúgy meg ki a fene akar visszamenni ugyanahhoz a céghez? 1x örülök, hogy megszabadultam tőlük, nem akarok visszamenni semmilyen más pozícióba.

2022. márc. 20. 19:15
 4/13 anonim ***** válasza:
90%

3-as, azért, mert nem tudhatja, hogy 5-10-15 év múlva mit hoz az élet.

Épp ezért teljesen igaza van, hogy nem akar úgy távozni, hogy bárki is megsértődjön rá.

2022. márc. 20. 19:17
 5/13 anonim ***** válasza:
72%

miért kéne indokot mondani ? nem köteles. én 18 év (igen, 18 év!!) után mondtam fel és semmit se mondtam indoknak. Nem is kérdezte senki.

egyesek túldimenzionálják saját magukat. A kutyát nem érdekli miért mész el.

Holnapra egy másik majom fog bohóckodni a helyeden.

2022. márc. 20. 19:38
 6/13 anonim ***** válasza:
52%

Én a helyedben megírnám az igazat, és nem mennék oda vissza semmilyen más munkakörbe se.

Mert impotens munkatársak, szar beosztás stb. az más pozícióban is ugyanúgy megvan a cégen belül.

2022. márc. 20. 19:41
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Felmondás esetén csak a munkáltatónak kell indokolnia, a munkavállalónak nem kell.

Ha nem mondasz semmit, akkor legalább nem is hazudsz.

2022. márc. 20. 20:16
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem,úgysem fog változni semmi.
2022. márc. 20. 20:17
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Igazat ne mondd. Semmi olyat ami rossz színben tünteti fel őket. Olyat kell mondani, ami a rajtad múlik és egyértelmű, h a cég azt most neked nem tudja nyújtani. Pl: régi álmod egy játékfejlesztő cégnek dolgozni vagy egyéb más területen tevékenykedő cégnek, amilyen projekt a mostani cégednél 100000% h nem lesz.
2022. márc. 20. 20:26
 10/13 anonim ***** válasza:
77%

50 alatt én is egy félős kis f@sz voltam, aki nem mert konfrontálódni, mert "mi van ha"...aztán rájöttem, hogy semmi...

Ha nem írod bele, akkor az nyert, aki miatt te mész el...

Ha beleírod - ilyen is történt már velem - a főnökség tisztán akart látni, a munkatársakat bekérette és a főnök ropult, engem meg maradztalni akartak (akkor már persze olyan helyzet volt, hogy én nem akartam)...

Ez egy játék: ha nem írod le, akkor éld a "kussolj" emberek népes táborát és aki miatt is elmész is éli a világát...

vagy

ha tökös vagy, és igazad is van, felvállalod, h. megkeverd a sz@rt...

szolgatipus vagy domináns típus vagy?

2022. márc. 20. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!